K:\Marknad\2. Marknadsmaterial\1. Digitalt\1. Sortiment\Kakel & Klinker\Badrumsevent

Badrumsevent-15 februari

Badrumsevent den 15 februari i butiken kl.10-15. Badrummet ligger oss varmt om hjärtat och är ett rum där man kan koppla av och stressa ner. Ta tag i ditt badrum och skapa din alldeles egna oas!

Fiskdamm till barnen och vi bjuder på fika.

Tänk på att du kan anlita våra experter som hjälper dig med din badrumsrenovering. Vår badrumsexpert hjälper dig med val av inredning som är funktionell och passar era behov. Fråga gärna mer i butiken.

Badrumsevent februari – vinn badrumsinredning & kakel

För varje 500 kr du handlar för under 15/2 får du en lott. Då får du vara med i vår dragning där du kan vinna badrumsinredning och kakel till ett värde av totalt 20 000 :- inkl.moms!

Allmänna tävlingsvillkor

Här kan du läsa om vilka villkor som gäller för ditt deltagande i vår tävling.

  1. Dina personuppgifter som du lämnar i samband med deltagande i tävlingen behandlas för att kunna administrera tävlingen. Vinnarens namn, namn, efternamn och ditt foto kommer att publiceras i våra kommunikationskanaler. Om du önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter hittar du på personuppgifter .
  2. Du samtycker till dessa Allmänna Tävlingsvillkor och vår personuppgiftsbehandling enligt ovan.
  3. Ansvarig för tävlingen är: Colorama Norrköping
  4. För att delta behöver du vara medlem i Mitt Colorama. För varje 500 kr du handlar för under 15/2 får du en lott. Din lott är med i vår dragning där du kan vinna kakel och badrumsinredning för totalt 20 000 :- inkl. moms! Priset omfattar kakel från – Konradssons Kakel (värde 10 000:-) samt badrumsinredning (värde 10 000:-) från – Hafa.
  5. Vinnaren utses via en lottodragning som äger rum 18/2 och vinnaren meddelas senast 19/2 2020. Butikens säljchef drar vinnaren och dragningen kan inte överklagas.  
  6. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Priset hämtas i butiken, frakt ingår ej. Om priset inte hämtas ut av vinnaren inom 6 månader tillfaller priset Colorama Norrköping.
  7. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Däremot får du gärna dela inlägget eller tagga en vän, men det är inget krav för att få delta i tävlingen. 
  8. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.
  9. Medarbetare på Colorama Norrköping eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.