Badrumsevent juli

Badrumsevent i juli

Badrumsevent i juli – välkomna in till vårt badrumsevent på lördag 13/7! Börjar det bli dags att ta tag i badrumsprojektet? Då ska ni verkligen passa på att boka tid med vår badrumsexpert.

Få ditt drömbadrum ritat i 3D, vilket underlättar för dig att få en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner. I skissen kan du också visualisera samspelet mellan färgval och inredning. Passa på att få en 3D skiss uppritad för 1 000:- (ord.pris 1495:- gäller 13/7 – 3/8 2019).

När ditt badrumsprojekt är uppritat och du har gjort dina val av färg och inredning kan vår hantverksexpert hjälpa dig med projektledning av hantverkare.

Badrumsexperten ger dig goda råd och hjälper dig att hitta rätt i vårt breda sortiment av kakel och klinker. Vi har något för alla smaker och behov.

Under badrumseventet i juli får du 20 % rabatt på utvald badrumsinredning från FM Mattsson, mora, KONRADSSONS KAKEL, DUSCHBYGGARNA, damixa, SVEDBERGS, golvabia, Hafa, NORO, INR, nordhem och VEDUM. Gäller från 13/7 till och med 3/8 2019.