Driven Marknadschef

Driven marknadschef

Vi söker en driven Marknadschef till Colorama Norrköping! Du kommer att spela en avgörande roll för att ta verksamheten in i en alltmer digital framtid där vi fortsätter att utveckla vår butik och organisation!

OM OSS

Colorama Norrköping ingår i färgfackkedjan Colorama och erbjuder kvalitativa produkter och tjänster till både konsumenter och yrkeskunder. Under hösten kommer Colorama Norrköping att satsa stort med nya affärsområden och nya butikslokaler.

VAD ERBJUDER VI?

Efter att framgångsrikt, i över 115 år, försörjt konsumenter och proffskunder med produkter och tjänster i Norrköping går Colorama Norrköping mot en mycket intressant framtid till mötes. Rådande omvärldsförändringar och kundkrav skapar utrymme för nya affärsmöjligheter. Marknadschefen hos oss kommer vara delaktig och pådrivande i denna förändring. Du kommer att få arbeta med olika kommunikationskanaler och strategier, samt vara en del av ledningsgruppen.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en kreativ och utvecklande miljö där du får arbeta med ständig utveckling. Du får en strategisk och operativ roll i en verksamhet som kännetecknas av självständighet och frihet under ansvar. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

ANSVARSOMRÅDET

Som Marknadschef på Colorama Norrköping har du det övergripande ansvaret för det strategiska och operativa marknadsarbetet. I arbetet ingår;

·         Övergripande ansvar och strategiskt arbete med marknadsplaner utifrån målgruppsperspektiv för de olika affärsområden

·         Kontinuerligt arbete med styrning, mätning och uppföljning av genomförda marknadsaktiviteter.

·         Upphandlingar av olika kommunikationskanaler för att skapa en marknadsmix som är förenlig med vår marknadsbudget.

·         Arbeta aktivt med omvärlds- och framtidsanalyser för att utveckla vårt varumärke, produkter och kundsegment.

·         Hålla sig uppdaterad med regelverk och lagar rörande marknadsföring

·         Arbeta nära med reklambyråer, webbyrå, radioföretag, mediehus, Coloramas centrala marknadsavdelning, leverantörers marknadsavdelning och andra intressenter.  

·         Arbeta operativt med www.coloramanorrkoping.se, e-postutskick, print media, digital media och radio.

DIN PROFIL

Vi ser att du utvecklar och driver strategier, struktur och kultur kopplat till marknadsarbetet. Du tycker om att ta ett stort ansvar och ägandeskap över ditt arbete, är social, relationsbyggande och stresstålig.

För att lyckas i rollen vill vi att du har erfarenhet av;

·         eftergymnasial utbildning från högskola/universitet

·         marknadsföring av kampanjer & event

·         e-postmarknadsföring – kundklubb Business-to-Business & Business-to-Customer

·         erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med marknadsplaner och strategier för varumärke, kundsegmentering, content management, sökordsoptimering och employer branding.

·         brinnande intresse för digital utveckling, AI mm.

·         Officepaket, Adobe, WordPress, Google My Business, MailChimp, Voyado, Later, Youtube m. fl.

·         Nära samarbete med reklam-, kommunikations- och webbyråer.