Så här jobbar vi - uppförandekod

Vi expanderar – både med nya lokaler och fler medarbetare

Colorama Norrköping går en spännande framtid till mötes. Just nu pågår planeringen inför vår flytt till större lokaler för fullt. Förutom att vi får en möjlighet att visa fler produkter från både befintliga och nya leverantörer kommer vi utöka med nya verksamhetsområden. Samtidigt rekryterar vi för att förstärka våra team så vi står redo när flytten väl går.

I vår 1 800 kvm stora butik på Lindåkersgatan ryms mängder med färg, tapeter, textilier, kakel och inredning för kunderna att inspireras av. Tänk då vad vi kan göra när vi efter flytten kommer ha 4 500 kvm att fylla.

– Vi planerar att lägga till ytterligare verksamhetsområden, bland annat en köksavdelning och uthyrning av maskiner. De nya lokalerna kommer även att rymma ett gym där vår personal kan träna. Vi uppmuntrar till fysisk aktivitet och fokuserar även på det psykosociala. När vi pratar om hållbarhet menar vi även att personalen ska hålla och må bra här under hela arbetslivet, berättar vår HR chef Gunilla Larson.

Nu stärker vi teamen

För att vara redo när flytten går stärker vi nu upp våra team med ytterligare personal.

– Att arbeta som säljare på Colorama är ett avancerat yrke, det tar flera år innan man är fullärd. För att inte öka belastningen för våra befintliga medarbetare startar vi rekryteringen i god tid.