Tävling experter

Passa på att prata med våra experter på lördag när du handlar tapeter!

Tapetkampanjen är igång för fullt. Ta hjälp av vår inredningsexpert, textilexpert eller hantverksexpert när du ska göra fint hemma. Passa på att fråga våra om hur våra experter kan hjälpa dig med ditt projekt. Välkommen in till oss!

Colorama Norrköping är nu proppfull av tapeter. Vi har alla vårens nyheter och ger fina rabatter på såväl klassiska som nya mönster från varumärken som Boråstapeter, Duro, Designers Guild, Lexington, Intrade, Midbec, Morris, Sandberg med flera. Välkommen in till oss på Colorama Norrköping och låt dig inspireras!

Kampanjen gäller 16 feb–3 mars 2018. Med reservation för lokala avvikelser och slutförsäljning.

Experter och tapeter – hos oss får du hjälp!

Prata med en av våra experter och få svar på alla dina frågor. Oavsett om det gäller utsidan eller insidan på ditt boende har vi experter som hjälper dig till ett perfekt slutresultat. Colorama Norrköpings experttjänster omfattar fasader såväl som inredning av hemmets alla ytor.

Förnya hemmet med tapeter!

Det pågår en tapetrevolution i våra svenska hem. Det enhetligt vita får ge vika för svärtade pasteller, taktila strukturer, metalliska effekter och kulörta mönster. Trendigast är alltid den egna personligheten och det finns något för alla i vårt utbud. I vår butik finns tapetböcker och tapetprover. Hit kommer alla som behöver goda råd. Det är stor efterfrågan på tapeter. Få saker förändrar ett helt rum så som tapeter. De säger också mycket om vem personen är som bor där och bidrar till att man känner sig välkomnad när man kommer hem.

Colorama Norrköpings 3 favoriter

Grått är flott! Grafiskt mönster som följer trenden, metallisk betongtapet som ger det lilla extra och den stilrena blomstertapeten som passar i alla rum! Givetvis ingår dessa i vår tapetkampanj!