experttjänster Colorama Norrköping

Experttjänster – filminspelning

Våra experttjänster är något som kan hjälpa våra kunder till ett lyckat slutresultat. Dessa tjänster besparar våra kunder både tid, pengar och nerver. Allt från fasadmålning, renovering av badrum, tapetsering, golvläggning, till heminredning. Vi har butiken full av kvalitativa produkter och experter som hjälper er till ett lyckat slutresultat. Just nu har vi en filminspelning för våra experttjänster, där vi berättar hur vi kan hjälpa dig till ett lyckat slutresultat. Kommer inom kort!

Filminspelning experttjänster

Vi använder oss av DC Communication som hjälper oss med reklamfilmerna där vi förmedlar vårt budskap om våra experttjänster.

Våra fasadexperter vet allt om hur olika fasader beter sig och påverkas av väder och vind. Vid ett hembesök besiktigas och analyseras din fasad. Du får ett protokoll som innehåller en åtgärdsplan och rekommendationer. Med åtgärdsplanen i handen, väljer du sedan om du vill göra arbetet själv eller ta hjälp av vår hantverksexpert.

Våra hantverksexperter fungerar som projektledare och sköter hela ditt renoveringsprojekt. Hantverksexperten planerar projektet, sköter beställningar, säkerställer frakter, hanterar kontakten med hantverkare och genomför en slutbesiktning av det genomförda arbetet. Vi tar helhetsansvaret för att du ska få ett lyckat slutresultat.

Våra badrumsexperter gör det lätt att komma igång. Du får ditt badrum ritat i 3D där du kan se funktioner samt samspelet mellan färgval och inredning. Badrumsexperten hjälper dig också att hitta rätt i kakeldjungeln och ger dig tips och råd om passande inredning när det gäller funktion och design.

Våra utbildade inredningsexperter hjälper dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Du får en moodboard och en offert. Börja med att prata med någon av våra inredningsexperter och boka tid för ett rådgivningsmöte.