Extrarum förvandlades av vår Inredningsexpert

Att inreda ett extrarum kan bli ett komplicerat projekt, men det finns en genväg. Vår Inredningsexpert har haft kunder som var lyckligt lottade att ha ett extra rum i sitt hus. De visste inte riktigt hur de skulle inreda det och rummet användes som förråd. Det var inte inbjudande och ytorna utnyttjades inte på bästa sätt. Lösningen på funderingarna hittade de hos Colorama Norrköpings Inredningsexpert. Resultat blev ett rum där barnen kan se på TV, spela Playstation och umgås med sina vänner. Vid behov kan rummet användas som gästrum.

Extrarum som blev ett mysigt hang-out

Gästrum står ofta tomma större delen av året. Därför var det viktigt att rummet kunde nyttjas av barnen för lek och häng. Inredningsexperten valde att kombinera möbler, färg, tapet, textilgolv och garderobslösningar för att skapa ett mysigt hang-out.

Från förslag till lyckat slutresultat

Kunderna fick ett förslag från vår inredningsexpert. I en moodboard kunde de visuellt se förslaget. Inredningsexperten involverade vår Hantverksexperten i sitt projekt, vilket innebar att vi genomförde hela projektet från förslag, projektledning av hantverkare till genomförande.

Tapet från Rebelwalls  Soffa från IKEA   Färg från Alcro     Golv – Textilgolv från Golvabia     

Få hjälp och förslag på hur du kan omsätta dina inredningsdrömmar i verkligheten. Skapa en helhet och en röd tråd i din inredning! Vår Inredningsexpert ger dig stöd i dina inredningstankar eller hjälper dig med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön. Allt görs i 4 enkla steg.

  1. Kontakta oss!
  2. Bokat besök hos dig med fotografering och stilanalys.
  3. Färgsättning, moodboard.
  4. Genomgång av moodboard och offert i butiken.