Colorama Norrköping färg vår 2019

Sätt färg på tak, väggar, golv, möbler

Färg, ljus och en försiktigt stigande värme är några av vårens signum. Härliga färger och nya trender är här! Vi har produkterna som hjälper dig att sätta färg på ditt hem. Visst skulle det vara härligt att måla om tak och väggarna hemma? Har du också gamla och trötta möbler som du har gömt djupt inne i förrådet? Ta fram allt och låt kreativiteten flöda. Välkommen in till oss och ta hjälp av våra inredningsexperter. Vill du måla om hemma men vill inte göra jobbet själv, kom in och träffa vår hantverksexpert.

För alla våra kundklubbsmedlemmar har vi fina erbjudanden från och med idag och fram till 30/3 2019. Är du inte medlem än KLICKA HÄR!

Alcro Servalac Finess

Servalac Finess från Alcro ger en exceptionellt hård och slitstark yta med perfekt finish. Finess är en lackfärg för målning av trä och metall inomhus med bra täckförmåga och lätt att applicera. Finns i helmatt, halvmatt och blank.

Colorama Väggfärg

En lättstruken väggfärg som täcker fint. Avtorkningsbar och lämplig i hemmets alla rum utom badrummet. Brytbar i valfri kulör!

Colorama Takfärg

En helmatt, vattenburen täckfärg som ger en jämn och helmatt yta med minimalt stänk.

Berry Alloc Pure

Vinylgolv – smarta, snygga och slitstarka! Berry Alloc Pure gör det enkelt att klicka samman ett vackert golv med varm och skön känsla på nolltid. Kampanjen gäller våra nio favoriter och kan läggas ovanpå ditt nuvarande golv.

Osmo Hårdvaxolja

Gäller pigmenterad och opigmenterad hårdvaxolja från Osmo.

Jotun LADY Supreme Finish

Ge paneler, MDF, möbler, dörrar, karmar, lister och övriga snickerier inomhus ett rejält lyft med LADY Supreme Finish. Färgen flyter ut fantastiskt och ger en suverän finish utan penselränder som dessutom är extremt slitstark. Finns i matt, silkematt, halvblank och superblank.

Glöm inte Rollerset

Rollerset Medium Mint 180 mm.