Colorama Norrköping färgfest

Färgfest på Colorama Norrköping

Våra inredningsexperter utvecklar visuella identiteter för privatpersoner och företag. De har lång erfarenhet och gedigen utbildning med känsla för färg och form, samt god förmåga att kommunicera. De är lyhörda för kundens behov. Just nu ger vi rabatt på några av våra mest populära vägg- och snickerifärger. Välkommen in i butik så hjälper vi dig att hitta din personliga kulör. Passa på nu när vi har fina erbjudanden som gäller 2 november – 18 november 2018. 

Exempel på inredningsexpertens projekt

Inredningsexperten arbetar med att skapa en harmoni och ett inredningskoncept med ditt hem eller företag i fokus. Här har inredningsexperten kombinerat kulörer och textilier med sin kunskap och öga för design, så att det passar till gardiner, sänggavel, kuddar, matta och tapeter. Till projektet har vi leverarat lampor  och matta. Kulörerna i tapeten följer vackert tonerna i angränsande rum. Inredningsexperten arbetar med helheten och kan därför leverera färgsättning, tapeter, golv, möbler, lampor och textilier. Du får stöd i dina inredningstankar, hjälp med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön.

  1. Kontakta oss!
  2. Bokat besök hos dig med fotografering och stilanalys.
  3. Förslag, ev. moodboard.
  4. Genomgång av ditt projekt.
  5. Offert.

Colorama Väggfärg 10 L + Rollerset – Kampanjpris 595:-

Colorama väggfärg är lättstruken och täcker fint. Den håller glansgrad 7 vilket gör den avtorkningsbar och lämplig för hemmets alla rum utom badrum. Färgen är klibbfri efter en timme och övermålningsbar efter tre timmar. Allt du behöver veta för att lyckas med målningen står på burken i form av en komihåg-lista. *Erbjudandet gäller Colorama Väggfärg 10 L glansgrad 7 i paket med rollerset Colorama 180 mm medium mint. Ordinarie pris fr. 1 064:- (Colorama Väggfärg fr. 995:-, rollerset 180 mm medium mint ord. pris fr. 69:-). 

25 % kampanjrabatt

Alcro Pashmina

Helmatt och avtorkningsbar. Vattenburen färg för väggar inomhus. Färgen ger en jämn yta med en fyllig kulöråtergivning. Gäller Alcro Pashmina, 2,7 och 9 L. Ordinarie pris från 703:-

Jotun LADY Pure Color

LADY Pure Color har en supermatt, slitstark yta som ger en unik kulörupplevelse. Täckgaranti på två strykningar. Gäller LADY Pure Color 2,7 och 9 L. Ordinarie pris från 799:-.