Fasadexpertens kloka råd - Colorama Norrköping

Fasadexpertens kloka råd!

Fasadexpertens kloka råd i Morgon i P4 Östergötland. För den som vill snabbspola till Åkes kloka råd så använd spolknappen och dra den till 3:19:32. Självklart är ni också välkomna till oss i butiken eller läs mer på vår hemsida. Vi rekommenderar att du bokar fasadexperten för ett lyckat slutresultat.

Varför ska du anlita vår fasadexpert?

När din fasad är i behov av en översyn och du vill veta vad du ska göra, samt vilken färg som är lämplig. Värdefulla hjälpmedel och goda råd när du ska måla om din fasad!

Säkerställ ett bra resultat som håller i flera år med hjälp av Åkes fasadanalys. Välj rätt produkter för både förbehandling och målning utifrån tillståndet på er fasad. Våra fasadexperter vet allt om hur olika fasader beter sig och påverkas av väder och vind. Vid ett hembesök kan de besiktiga och analysera din fasads tillstånd. Fasadexperten sammanfattar sin analys i ett protokoll och tar fram en åtgärdsplan, samt rekommenderar lämplig färg.

  1. Kontakta oss!
  2. Bokat besök hos dig.
  3. Analys.
  4. Dokumentation.
  5. Genomgång av fasadanalys.

Du får möjligheten att låta vår hantverksexpert projektleda hela ditt fasadprojekt. Vi arbetar med specialister inom fasadtvätt, fasadrenoveringar och fasadmålning.