Image

En leverantör att räkna med i fastighetsbranschen

Colorama Norrköping under 110 år byggt upp ett brett sortiment av produkter och tjänster inom; Städ, Färg, Tapeter, Golv och Maskinuthyrning. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå. Vi har tjänster för olika behov som uppstår vid renovering av husets alla ytor.

Ledande leverantörer

Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer inom färg, tapet, golv, kakel och städ. Våra leverantörer arbetar aktivt med att erbjuda produkter som är kvalitativa och miljövänliga. Under 2017 har vi ISO certifierat oss för kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001).

Under historiens gång så har vi uppmärksammat kundernas behov och därför kan vi erbjuda både produkter och tjänster som underlättar vardagen för ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och företag som arbetar med förvaltning och drift av flerbostadshus. Ni kan vända er till våra experter för att få hjälp med ett lyckat slutresultat.

ISO loggor Colorama Norrköping

Ta hjälp av våra fasadexperter

Alla fasader behöver så småningom en grundlig renovering och då är det viktigt att göra rätt från början.

Vid ett platsbesök kan våra fasadexperter besiktiga och analysera fasadens tillstånd. Fasadexperten sammanfattar sin analys i ett protokoll och tar fram en åtgärdsplan samt rekommenderar lämplig färg. Med åtgärdsplanen i handen väljer ni sedan om ni vill anlita vår hantverksexpert.

En kontaktperson för alla hantverkare

Projektleder ert projekt och sköter kontakten med alla hantverkare. Han finns tillgänglig och är väl insatt i vad som gäller inom de olika specialområdena.

Vår hantverksexpert avlastar er, planerar projektet i samråd med er och blir sedan er enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare.

Badrumsexperten hjälper dig

Vi designar era badrum och hjälper er att hitta rätt bland kakel och inredning.

Vår badrumsexpert gör det lätt att komma igång. Börja med en 3D skiss för en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner samt samspelet mellan färgval och inredning. Badrumsexperten ger er tips och råd om passande inredning för funktion och design.

Stor städavdelning

Vi hjälper dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier, förbrukningsvaror och städmaskiner som ger dig god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder en gedigen expertis, god service och utbildningar.

Vi tillhandahåller kvalitativa produkter från tillverkare som tänker på miljön. Hos oss kan du även hyra skurmaskiner.