Image

En leverantör att räkna med i fastighetsbranschen

Colorama Norrköping under 110 år byggt upp ett brett sortiment av produkter och tjänster inom; Städ, Färg, Tapeter, Golv och Maskinuthyrning. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå. Vi har tjänster för olika behov som uppstår vid renovering av husets alla ytor.

Ledande leverantörer för fastighetsbranschen

Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer inom färg, tapet, golv, kakel och städ. Våra leverantörer arbetar aktivt med att erbjuda produkter som är kvalitativa och miljövänliga. Under 2017 har vi ISO certifierat oss för kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001).

Under historiens gång så har vi uppmärksammat kundernas behov och därför kan vi erbjuda både produkter och tjänster som underlättar vardagen för ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och företag som arbetar med förvaltning och drift av flerbostadshus. Ni kan vända er till våra experter för att få hjälp med ett lyckat slutresultat.

Behöver ni fixa fasaden men vet inte hur?

Säkerställ ett bra resultat som håller i flera år med hjälp av en fasadanalys. Välj rätt produkter för både förbehandling och målning utifrån tillståndet på er fasad.

Att fixa fasaden kan kännas som ett oöverstigligt projekt, men det behöver inte alltid innebära ett omfattande arbete. Ibland kan det räcka med en fasadtvätt och lite småreparationer för att fasaden ska må bra många år till. Men så småningom behöver alla fasader en grundlig renovering och då är det viktigt att göra rätt från början.

Våra fasadexperter vet allt om hur olika fasader beter sig och påverkas av väder och vind. Vid ett hembesök kan de besiktiga och analysera er fasads tillstånd. Fasadexperten sammanfattar sin analys i ett protokoll och tar fram en åtgärdsplan samt rekommenderar lämplig färg. Med åtgärdsplanen i handen väljer ni sedan om ni vill anlita vår hantverksexpert.

Kräver ert projekt både hantverkare och projektledning?

Nu behöver ni inte skjuta upp ert projekt längre! 

Projektleder ert projekt och sköter kontakten med hantverkare. Många renoveringsprojekt involverar flera olika hantverkare och specialister. Att ständigt vara till hands för att svara på frågor och samordna arbetet kan ibland kännas övermäktigt, både av tidsskäl och att man inte riktigt är insatt i vad som gäller inom de olika specialområdena.

Vår hantverksexpert fungerar som projektledare genom att avlasta er och sköta allt det praktiska när projektet pågår. Hantverksexperten planerar projektet i samråd med er och blir sedan er enda kontakt som sköter all kommunikation med hanterverkare och som ni kan rådfråga under projektets gång.

Stor städavdelning

Med vårt städkemprogram och 110 åriga kunskap om städning kan vi hjälpa dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier ger god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet för
städbolag, landsting, kommun och företag inom olika branscher samt privatpersoner. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder en gedigen expertis och god service.

Vi tillhandahåller kvalitativa produkter från tillverkare som tänker på miljön. Colorama Norrköpings sortiment omfattar allt från städkem, städredskap, städvagnar, städmaskiner förbrukningsvaror, personskydd samt
entrémattor. Hos oss kan du även hyra skurmaskiner.

Hur vill ni göra om era badrum och hitta rätt design och inredning?

Den enkla vägen till ett nytt och fräscht badrum! 

Designar era badrum och hjälper er att hitta rätt bland kakel och inredning. Att renovera badrum är speciellt eftersom ytskikten och inredningen ni väljer ska fungera och kännas snygga under lång tid framöver. Det innebär även ofta en stor investering. Därför är det viktigt att gå noggrant tillväga och göra rätt från början.

Vår badrumsexpert gör det lätt att komma igång. Hon kan rita upp ditt nya badrum i 3D för att ni ska få en så verklighetstrogen bild som möjligt av badrummets funktioner samt samspelet mellan färgval och inredning. Badrumsexperten hjälper er också att hitta rätt i ”kakeldjungeln” och ger er tips och råd om passande inredning när det gäller funktion och design.