En leverantör att räkna med i fastighetsbranschen

Colorama-Norrkoping-fastighetsbranschen

Colorama Norrköping har ett brett sortiment av produkter och tjänster inom; Städ, Färg, Tapeter, Golv och Maskinuthyrning. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå. Vi erbjuder tjänster för olika behov som uppstår vid renovering av husets alla ytor.

Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer inom färg, tapet, golv, kakel och städ. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor, miljö, kvalitét och arbetsmiljö.

Under historiens gång så har vi uppmärksammat kundernas behov och därför kan vi erbjuda både produkter och tjänster som underlättar vardagen för ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och företag som arbetar med förvaltning och drift av flerbostadshus.

Stor städavdelning

Vi hjälper dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier, förbrukningsvaror och städmaskiner som ger dig god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder en gedigen expertis, god service och utbildningar.

Vi tillhandahåller kvalitativa produkter från tillverkare som tänker på miljön. Hos oss kan du även hyra skurmaskiner.

Läs mer om städ & kem

Ta hjälp av våra experter

Alla fasader behöver så småningom en grundlig renovering och då är det viktigt att göra rätt från början. Vid ett platsbesök kan våra fasadexperter besiktiga och analysera fasadens tillstånd.
Vår inredningsexpert hjälper er att skapa rätt känslan i tex. trapphus, offentliga lokaler och fasader.
Vår badrumexpert gör det lätt att komma igång. Badrumsexperten ger er tips och råd om passande inredning för funktion och design.
Vår hantverksexpert avlastar er, planerar projektet i samråd med er och blir sedan er enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare.
Läs mer om våra experttjänster