Golv

Golv – lär dig mer!

Just nu pågår vår kampanj på golv. Gäller fram till 26/10 2019 för våra kundklubbsmedlemmar. Är du inte medlem än, säg till i kassan så hjälper våra medarbetare dig.

Välkommen in till vårt event i butiken den 26/10 kl. 10:00-15:00.

Vi kommer att visa och lära ut de otroligt nyttiga knepen som man bör känna till när man ska lägga golv. Värt att ta sig en sväng förbi med familjen. Vi har något för alla!

Medan barnen deltar i vår teckningstävling kan ni välja ut det perfekta golvet. Fina priser utlovas till vinnaren, vilket ger föräldrarna tid att titta i lugn och ro.

Att ha ett renoveringsprojekt hemma med barn i hemmet kan vara en utmaning i sig. Har du tummen mitt i handen så kan vår hantverksexpert hjälper er att välja golv, hanterar golvläggare och andra hantverkare. Uppskattad tjänst av barnfamiljer i Norrköping!

Golvrenovering – inga projekt är för stora eller för små

Planerar du att genomföra ett projekt med flera hantverkare, men känner att tiden och kunskapen inte räcker till att samordna och övervaka arbetet själv. Hantverksexperten hjälper dig med att projektleda hantverkare, planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare. 

Lämna arbetet i hantverksexpertens händer så blir arbetet rätt utfört!

Vi kvalitetssäkrar våra hantverkare och arbetar med specialister inom sina respektive områden som har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt.

Boka hantverksexpert snarast så ser vi till att ditt nya golv sitter på plats till jul. BOKA HÄR!