Hjälper våra kunder att växa

Jesper hjälper sina kunder att växa

– Med hjälp av rätt material och metoder

Att välja rätt skurmaskin och rondeller är en konst som få behärskar. En som har stenkoll är vår tekniska säljare inom städ och rengöring, Jesper Hedlund. Förutom att hjälpa företag att välja en städmaskin anpassad till ändamålet hjälper han verksamheter att växa successivt tack vare rätt metoder och rätt produkter.

Att få det resultat man förväntar sig, oavsett vilka ytor man städar, är inte det enklaste då det är flera parametrar som väger in. Om vi exempelvis tittar på ett stengolv krävs rätt maskin, men även rätt rondeller.

– Du måste även titta på saker som belastningen. Hur många människor är det som dagligen går på golvet?

Jesper hjälper städföretag i hela Norrköping och även större aktörer som täcker hela landet.

– Vår styrka är att vi har allt företagen behöver hemma samt kunskap om hur man använder maskiner och produkter. Vi är öppna för allt och hjälper kunderna att göra rätt val för dem.

Städning förlänger livslängden

Om man vill att golven ska hålla under en lång tid krävs underhåll, där städning är en avgörande del.

– Jag tittade på ett projekt där man inte gjort någonting på 20 år. Innan det ens gick att börja städa var de tvungna att slipa ner golvet en halv centimeter, vilket ledde till att det blev ett jätteprojekt. Jag har så svårt att ta till mig att fastighetsägare inte utför periodiskt underhåll. Att ha blanka och fina trappuppgångar ökar trivseln hos hyresgästerna och i slutändan blir kostnaden densamma då det krävs stora renoveringar om man inte underhåller kontinuerligt.

Just det är en del av Jespers arbete, att förklara för fastighetsägare att de både kan spara pengar och öka värdet på fastigheten genom att underhålla den.

– Vi fungerar som en länk mellan städbolagen och fastighetsägaren. Jag kan förklara varför man måste göra vissa saker och varför det kostar pengar.

Brist på material – vi löser problemet

Under de senaste åren har det varit brist på material i många branscher, så även i vår. Tack vare att vi även hyr ut maskiner har vi kunnat hjälpa kunder att hålla i gång sina verksamheter trots långa leveranstider på material.

– Vi har varit ute hos kund och tittat innan uthyrning för att säkerställa att de får både rätt metod och maskin.

Hjälper företag att utvecklas

Jesper berättar om en kund som startade ett städbolag som idag har vuxit till 30 anställda.

– Vi har varit med under hela resan. Hon har svarat ja på alla förfrågningar som kommit in och sedan ringt mig för att fråga hur hon ska gå till väga för att få det resultat kunden förväntar sig. Att vi finns med från år till år och hjälper företag att växa successivt är en annan av våra styrkor.