HSB Boservice samarbete

Vårt långa samarbete med HSB BoService

– Jespers kunskap och mångåriga erfarenhet är värt mycket för oss

Vårt samarbete med HSB BoService sträcker sig många år tillbaka. Jesper Hedlund, teknisk säljare inom städ och rengöring, hjälper dem med allt från att ta fram lämpliga metoder och produkter till att utbilda personalen. Torbjörn Walterhed på HSB BoService berättar att de tack vare Jespers hjälp spar enormt mycket tid samtidigt som kunderna är riktigt nöjda.

Att städa trapphus är bland det svåraste man kan göra. Det är trångt och tillgången till vatten och el är begränsad. Det är just vad HSB BoService sysslar med.

– Jespers kunskap och mångåriga erfarenhet är värt mycket för oss. Han kommer med många idéer och den hjälp vi får spar enormt mycket tid, berättar Torbjörn Walterhed.

Vi har samarbetat med HSB BoService under många år nu. I och med att inget trapphus är det andra likt tar Jesper fram metoder och produkter för varje enskilt projekt. Alltid med miljön i fokus. Han utbildar även personalen i både trappstäd och golvvård.

– Det är roligt att samarbeta med Torbjörn eftersom HSB BoService ligger i framkant vad gäller att testa nya saker. Ingen annan har kommit så långt som dem när det gäller ny teknik och miljötänk.

Förutom miljön är det viktigt med metoder och produkter som är tidseffektiva och ergonomiska för personalen.

– Vi har ett mycket bra samarbete. Om jag ringer kommer Jesper ut samma dag och tittar.

– Har kunden problem ute på fält är det viktigt att vi kommer så snabbt som möjligt. Annars står arbetet still, fortsätter Jesper.

Arbetar fram lösningar tillsammans

Jesper berättar att han och Torbjörn åker runt tillsammans för att besikta de fastigheter HSB BoService verkar i.

– Det är kul att jobba så nära och diskutera fram lösningar tillsammans. Vi tittar på vad som behöver göras och planerar in underhåll för att fastigheterna ska vara i bra skick hela tiden.

– Att Jesper är med och förklarar för vår kund vilka metoder och produkter vi behöver använda och varför är bra.

De pratar även med kunderna om vilka förväntningar och önskemål de har vid nya projekt innan de rekommenderar vad som behöver göras.

– Det gäller att sätta en nivå så att kunden är nöjd. Jag kan även fungera som filter mellan kunden och beställaren och förklara saker som skillnaden mellan dagligt städ och periodiskt underhåll.