Inred barnrummet Colorama Norrköping

Inred barnrummet

Inred barnrummet mönstrat eller avskalat, småbarnsmotiv eller tidlöst. Valen är många när du inreder barnrummet, men det behöver inte vara svårt. Börja med väggarna eftersom de tar störst plats i rummet, resten kommer sedan naturligt.

Barnrummet ska vara en mysig oas, barnets plats för vila, återhämtning, lek och inspiration. Ett barnrum har många funktioner och kanske är det därför det gärna blir rörigt, ofta rentav hemmets stökigaste plats. Men en sak är säker: vi vill göra det fint och ombonat för våra barn.

Våra inredningsexperter har själva barn och berättar att många kunder fastnar i att de vill matcha barnrummet med övrig inredning i boendet för att följa den röda tråden. Det kanske räcker med att möblerna håller samma formspråk. Mönster och färger är lite av grejen i ett barnrum. Det ska vara en egen liten värld. Det är barnets eget krypin och kan absolut bryta av mot resten av inredningen.

Ta hjälp av våra inredningsexperter för att skapa ett riktigt härligt barnrum. De hjälper er att ta fram fantasifull färgsättning, tapet- och golvval som skapar den rätta krypin-känsla.