Fartfylld invigning med många besökare

Den 11 oktober öppnade vi upp dörrarna till vår nya butik på Platinagatan 1. Efter mycket hårt arbete var det äntligen dags att visa upp vår stolthet för alla kunder, och vilken succé det blev!

Bredare sortiment och stor caféavdelning
Både yrkes- och konsumentbutiken har fått helt nya utseenden. Yrkesbutiken har blivit mycket större med plats för ett bredare sortiment av både färg- och städprodukter. Något annat som fått sig ett rejält lyft är vår loungeavdelning. Där kan våra kunder slå sig ner och avnjuta sin frukost, värma sin matlåda eller bara ta en kopp kaffe tillsammans.

Så här sa Nexh och Fehmi från Fridströms måleri om vår nya yrkesbutik:
– Nya yrkesbutiken är jättefin! Nu är det mycket enklare att hitta det man söker och det är roligt att det är ett mycket större utbud av produkter. Då har vi som målare möjlighet att använda det bästa som finns på marknaden. Personalen här är också jättebra, när vi skickar våra kunder hit kan vi lita på att de blir väl omhändertagna.

Köksutställning och inspirerande miljöer
Konsumentbutiken är uppdelad i två våningar, fyllda med vackra utställningar inom kök, badrum och inredning. Våra kök från Ballingslöv är en nyhet hos oss och vi har nu flera köksmiljöer att inspireras av. Vår köksexpert Lotta Larson finns här för att besvara våra kunders frågor och funderingar. Hon hjälper dem utforma sina drömkök, samt att planera hela renoveringen tillsammans med vår hantverksexpert. Utöver köksutställningarna har vi även utökat vårt sortiment inom bad och förvaring samt utökat vår inredningsavdelning med med mer möbler, inredning och belysning. Vår vision med butiken är att det ska kännas som en oas för besökarna, vi vill att människor ska komma hit och hänga med oss, ta en kaffe och bara strosa runt.

Hannes var en kunderna som besökte oss under invigningen och beskrev första intrycket så här:
– Det är mycket fräschare och luftigare än den förra butiken, det känns mindre plottrigt. Att det är två våningar gör att det känns öppnare och jag får en lugnare känsla av butiken. Något jag är extra nyfiken på är den nya badrumsavdelningen. Jag såg att ni har många miljöer att titta på, vilket är ett kul sätt att leta inspiration.

Har du ännu inte hunnit besöka oss är du varmt välkommen förbi!