Invigningen av vår nya butik närmar sig

Snart slår vi upp dörrarna till vår nya butik på Platinagatan 1. Dagen närmar sig med stormsteg. Drömmen om att öppna en butik för hemmets alla ytor har funnit länge, den 11 oktober blir den verklighet.
– Det känns overkligt, pirrigt och stort, men ändå greppbart, säger Susanne Abrandt, projektledare och säljchef konsumentbutiken.

Våra projektledare Susanne Abrandt och Jessica Sandqvist har bråda dagar. De testar att plocka upp produkter på hyllorna för att se till att flödet i butiken blir optimalt samtidigt som hantverkare håller på att färdigställa våra utställningsytor.
– Resultatet blir över förväntan. Jag är riktigt stolt över att vi bygger en så fin butik. Leverantörer som jobbar med ombyggnationen säger att det märks att vi har satsat. De säger även att de definitivt kommer att fortsätta handla hos oss, återberättar Jessica, som även är säljchef i yrkesbutiken.

En av anledningarna att butiken blir så bra är att alla medarbetare har fått vara med i processen.
– De har hjälpt till med allt från hur vi ska bygga upp butiken till färgval. Jag och Jessica har drivit detta projekt, men vi skulle aldrig ha kunnat gjort det utan våra medarbetare, säger Susanne.

Kommer erbjuda allt för hemmet

Visionen är att Colorama Norrköping ska kunna hjälpa till med allt i hemmet. I butiken kommer det finnas stora inspirationsytor med experter på plats som hjälper till med renoveringsprojekt från start tills dess att kunden är nöjd.
– Alla avdelningar är planerade. Medan vi flyttar in produkter justerar vi för att kunderna ska få den bästa upplevelsen, säger Susanne.

Hon berättar att flera kunder och leverantörer har åkt förbi nya butiken, de är nyfikna på hur det går.
– De som har fått en glimt av hur det ser ut på insidan har blivit förvånade över hur pass stort och fint det är.

En unik miljö för yrkeskunder

Vi har satsat mycket på att bygga en smart och modern yrkesbutik och har fokuserat på både design och funktion.
– Nu jobbar vi på att få ihop flödet mellan färg samt städ- och hygienprodukter, säger Jessica.
Vi vill även skapa en härlig mötesplats där våra yrkeskunder trivs.
– Vi bygger en separat del där de kan fika och äta lunch. De kommer även ha tillgång till en altan och laddstolpar för elbilar.