Jespers kunskap får företag att växa

Jesper Hedlund kan allt som är värt att veta inom städ och rengörning, och han delar gärna med sig av sin kunskap till sina kunder. Han utbildar deras personal och följer med när kunderna ska titta på nya jobb.

En som samarbetat länge med Jesper är Lina Wallman på Inspirera Omsorg:
– Nu kan vi ta nya typer av uppdrag och jag vet att vi inte kommer att bli lämnade i sticket. Jesper peppar och finns där, det är unikt. Jag ser honom som en kollega!

När Inspirera Omsorg i Söderköping började erbjuda hem- och företagsstäd kontaktade de vår säljare inom städ och rengöring, Jesper Hedlund.
– När vi startade verksamheten hösten 2018 blev jag kontaktad av flera säljare som berättade att jag var tvungen att ha deras produkter. Jag blev rekommenderad att prata med Jesper och åkte till butiken. Sedan dess har vi samarbetat. Jag litar på honom till 100 procent och vet att han inte erbjuder någonting jag inte behöver. Han hjälper mig att ta fram rätt produkter och redskap till rätt ändamål, säger Linda Wallman, ansvarig för Inspirera Omsorgs städverksamhet.
– Där skiljer vi oss från andra. Vi tar ansvar att det blir rätt, både när det kommer till att hålla hög kvalitet, ekonomi och för miljön, säger Jesper.

“Vi har vuxit tack vare Jespers kunskap”

Linda berättar att det är flera jobb hon inte kunnat tacka ja till om hon inte hade samarbetat med Jesper.
– Nu kan vi ta nya typer av uppdrag och jag vet att vi inte kommer att bli lämnade i sticket!
Jesper uppmanar Linda att svara ja till alla förfrågningar.
–  Tillsammans löser vi det. Vi står bakom och hjälper till, utbildar personalen och tillhandahålla de maskiner och produkter som behövs för att utföra jobbet.

Rätt metod och bra produkter

När Linda får en förfrågning på ett nytt jobb brukar Jesper följa med ut till kunden. Efteråt tar han fram en beskrivning på vad de behöver göra, vilka produkter och vilken volym som krävs för att Inspirera Omsorg ska kunna leverera en hög kvalitet på jobbet. Information som Linda använder när hon lämnar en offert.
– Jag chansar inte på vad som krävs och hur mycket material som går åt, vilket gör att våra kunder upplever oss som seriösa.

Jesper tar inte betalt för att utbilda medarbetarna eller följa med ut till kunden, det ingår i vårt koncept. Och han finns alltid till hands om det skulle uppstå några problem.
– Det är så skönt, han peppar och finns där. Det är unikt, jag ser Jesper som en kollega!
– Jag tycker att det är så kul att se bolagen vi samarbetar med växa. Jag och Linda har ofta diskussioner om hur bolaget ska utvecklas vidare.

Vinner uppdrag på kvalitet

Det är hög konkurrens inom städbranschen och prisdumpning är vanligt förekommande. Med Jesper i ryggen behöver inte Linda ge sig in i priskriget.
– När vi har lämnat offert till ett företag efter att Jesper har varit med ut och tittat har vi inte varit billigast, men fått uppdraget ändå. Efter att vi har städat har medarbetarna varit lyriska och tycker att arbetsmiljön har blivit bättre tack vare att vi inte ruckar på kvaliteten på jobben vi utför.