Kakel till butik Sneakers Point 2 Colorama Norrköping

Kakel till butik i Norrköping

Kakel till butik Sneakers Point 3 Colorama Norrköping

Kakel till butik. Det är ett bevis på hur brett vår badrumsexpert arbetar. Vår badrumsexpert levererar till både konsumenter och företag och i sitt senaste projekt har hon levererat kakel som har använts som butiksinredning. Med hjälp av sin kunskap om kakel och det nära samarbetet med kunden, tog hon fram ett kakel till Sneakers Point butiksinredning i Norrköping. Vår badrumsexpert är med under projektets gång och hon har varit delaktig i bl.a. instruktionerna om hur kaklet skulle monteras. Resultatet av samarbetet är en säljande och profilstärkande butik, där badrumsexpertens val av kakel har stor inverkan på helhetsintrycket.

 

Konsumenter och företag

Kakel till butik Sneakers Point 1 Colorama NorrköpingAlla våra kunder har olika behov, från badrums- till butiksinredning. Med vår spetskompetens och erfarenhet har vi på Colorama Norrköping levererat rätt kakel i rätt tid, till rätt kund. Vårt mål i projektet har varit ett lyckat slutresultat, ett motto som alla vi på Colorama Norrköping arbetar efter. Resultatet för Sneakers Point blev en unik butiksinredningsdetalj i kakel till deras butik, där varje detalj är framtagen utifrån kundens önskemål och krav.

Alla våra experter har sina spetskompetensområden. Hos oss är du alltid välkommen att boka tid med hantverksexperten, fasadexperten, badrumsexperten, inredningsexperten och textilexperten.