Colorama Norrköping Tapet 2

Tapeter och inredningsdetaljer

Fullt med tapeter och inredningsdetaljer i vår butik i Norrköping. Passa på att uppdatera looken i huset, sommarstugan eller i lägenheten. Vi har tapeter och inredningsdetaljer som passar in i ditt hem. Har du svårt att välja? Ta hjälp av vår inredningsexpert eller vår hantverksexpert.

När behöver jag en inredningsexpert?

När du vill få hjälp och förslag på hur du kan omsätta dina inredningsdrömmar i verkligheten. Skapa en helhet och en röd tråd i din inredning!

Vår inredningsexpert kombinerar färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Hon ger dig stöd i dina inredningstankar eller hjälper dig med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön.

  1. Kontakta oss!
  2. Bokat besök hos dig med fotografering och stilanalys.
  3. Färgsättning, moodboard.
  4. Genomgång av moodboard och offert i butiken.

När behöver jag en hantverksexpert?

När du planerar att genomföra ett projekt med flera hantverkare, men känner att tiden och kunskapen inte räcker till att samordna och övervaka arbetet själv.

Tycker du att det är skönt att få hjälp av proffs? Colorama Norrköping erbjuder utöver färg, tapet, golv, kakel och städ ett flertal tjänster för dig som söker experthjälp till ditt projekt. Vi hjälper dig med ditt fasadprojekt, projektleda hantverkare, badrumsrenoveringar, fasadmålning mm. Lämna arbetet i Roberts händer så ser han till att det blir rätt utfört!

Helhetslösningar med en kontaktperson som finns tillgänglig för er. Robert tar hand om beställningar, leveranser, projektleder hantverkarna och ser till att tidsramar följs. Projektleder ditt projekt och sköter kontakten med hantverkare. Nu behöver du inte skjuta upp ditt projekt längre!

Hantverksexperten planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare och som du kan rådfråga under projektets gång.

  1. Kontakta oss!
  2. Hembesök.
  3. Tydlig offert.
  4. Start & Stopptid.
  5. Slutbesiktning. Robert genomför en slutbesiktning samt går igenom arbetet med er.
  6. Fakturering. Vi skickar en faktura till dig där vi räknar med ROT-avdraget. Vi lämnar självklart garanti på alla arbeten och säkerställer att du blir en nöjd slutkund.

Vi kvalitetssäkrar våra hantverkare och väljer att arbete med specialister inom sina respektive områden och som har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt.

Välkomna in till Colorama Norrköping! Vi säkerställer att du får ett lyckat slutresultat.