Våra Kunder

Colorama Norrköpings kunder är konsumenter, målerier, hantverkare, städföretag, fastighetsbranschen m.fl.. 

Image

Våra konsumenter

Våra konsumenter förstår värdet av kvalitativa produkter och tjänster. Hos Colorama Norrköping kan du känna dig trygg med vår höga kunskapsnivå och ett brett sortiment av;

  • utomhusfärg
  • inomhusfärg
  • måleritillbehör
  • tapeter
  • golv
  • kakel och klinker
  • garderobssystem
  • inredningsdetaljer
  • textilier
  • städartiklar

Oavsett projektets storlek kan vi hjälpa till ett lyckat slutresultat. Våra experter designar badrum, analysera fasader, projektleder hela renoveringsprojekt, inreder hem och erbjuder textiltjänster. 

Gå med i vår kundklubb
Image

Målerier och Hantverkare

Våra yrkeskunder är viktiga för oss och våra medarbetares erfarenheter, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. Vi vill vara en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete och därför vill vi erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet! Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i din relation med oss.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för proffsBli vår ProffsPartner
Image

Städföretag

Colorama Norrköping under 110 år byggt upp ett brett utbud av produkter och maskinuthyrning inom städ. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå. 

Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer inom städ. Därför kan vi erbjuda produkter som är kvalitativa och miljövänliga. Vi uppmärksammar städföretagens behov och  erbjuder både produkter och tjänster som underlättar vardagen. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för städ
Image

Fastighetsbranschen

Hos Colorama Norrköping hittar fastighetsföretag ett brett sortiment av produkter och tjänster inom; Städ, Färg, Tapeter, Golv och Maskinuthyrning. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå. Vi har tjänster för olika behov som uppstår vid renovering av husets alla ytor.

Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer inom färg, tapet, golv, kakel och städ. Vårt sortiment av kvalitativa och miljövänliga produkter är brett.  Under historiens gång så har vi uppmärksammat kundernas behov och därför kan vi erbjuda både produkter och tjänster som underlättar vardagen för ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och företag som arbetar med förvaltning och drift av flerbostadshus. Ni kan vända er till våra experter för att få hjälp med ett lyckat slutresultat.

Läs mer om fastighetsbranschen