Våra Kunder

Colorama Norrköpings kunder är konsumenter, målerier, hantverkare, städföretag, fastighetsbranschen m.fl.. 

Image

Våra konsumenter

Hos Colorama Norrköping kan du känna dig trygg med vår höga kunskapsnivå och ett brett sortiment av kvalitativa produkter inom;

Oavsett projektets storlek kan vi hjälpa dig till ett lyckat slutresultat. Våra experter designar ditt badrum i 3D, analyserar din fasad och ger rekommendationer, projektleder hela renoveringsprojekt med alla hantverkare och färgsätter och inreder ditt hem.

Gå med i vår kundklubb
Image

Målerier och Hantverkare

Våra yrkeskunder är viktiga för oss och våra medarbetares erfarenheter, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. Vi vill vara en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete och därför vill vi erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet! Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i din relation med oss.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för proffsBli vår ProffsPartner
Image

Städföretag

Colorama Norrköping erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa och miljövänliga produkter samt maskinuthyrning inom städ. Medarbetarnas gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå.

Vi uppmärksammar städföretagens behov och utbildar och erbjuder tjänster som underlättar städföretagens vardag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för proffs
Image

Fastighetsbranschen

Hos Colorama Norrköping hittar fastighetsföretag sortiment av kvalitativa och miljövänliga produkter och tjänster som underlättar vardagen för ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och företag som arbetar med förvaltning och drift av flerbostadshus. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå. Vi har tjänster för olika behov som uppstår vid renovering av husets alla ytor.

Läs mer om fastighetsbranschen