Färgevent Colorama Norrköping lackfärg

Lackfärg för möbler, snickerier & metall. Kom och “lördagslacka”!

Kom och “lördagslacka” med Alcro. Prova vår nyhet Servalac Finess. Välkomna in till oss på lördag 23/3 kl. 10-15.

Välkommen in och prova Servalac Finess, fika och delta i vår tipspromenad. Priset är ett målarkit (ord.pris ca 1 000kr).

1. Gilla inlägget på Facebook/Instagram.
2. Gå vår tipsrunda i butiken.
3. Slutdatum för tävlingen är 23/3 2019. Vår jury utser en vinnare 23/3 kl.15:00.
4. Vinnaren som har alla rätta svar, presenteras och publiceras på vår sida den 30/3.
5. Vinnaren kontaktas 23/3 och därefter hämtas priset i butiken, senast den 30/3.

Priset hämtas ut i butiken, frakt ingår ej. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook/Instagram. Du får gärna dela inlägget eller tagga en vän, men det är inget krav för att få delta i tävlingen.


Lackfärg för möbler, snickerier & metall! Servalac Finess är en lackfärg av högsta kvalitet som passar för t ex snickerier, dörrar, luckor och metallytor inomhus. Färgen är lätt att stryka och ger ett jämnt, beständigt resultat. Servalac Finess står emot fläckar och lämpar sig därför utmärkt till möbler, avställningsytor och andra inredningsdetaljer där det finns krav på hög slittålighet. Nu finns äntligen fler glanser – helmatt, halvblank och blank – för oss som ser skillnad.

Nu finns äntligen fler glanser – helmatt, halvblank och blank – för oss som ser skillnad.

Behöver du hjälp med att sätta färg på ditt hem? Prata gärna med våra inredningsexperter som hjälper dig med färgsättning, tapetval, golv, inredningsdetaljer och möbler. Välkomna in!