Just nu söker vi

Vi söker en Projektledare med huvudet på skaft och ett leende på läpparna!

Vad söker du?Fantastiska kollegor, omväxlande dagar, härliga kundmöten och ett företag i framkant.Om svaret är JA, läs vidare…

Vi söker dig med lite erfarenhet i bagaget. Kanske arbetar du redan idag i hantverksbranschen eller så kommer du ifrån en bransch som vi kan lära oss något nytt av.

Rollen som Projektledare hos oss här på Colorama Norrköping innebär att du blir ytterst ansvarig för våra totalentreprenader gentemot våra privatkunder, såväl trogna återkommande kunder som nya. Det krävs att du har erfarenhet av försäljning och projektledning samt även en del erfarenhet av renovering och byggnation inom bl. a kök, badrum och måleri. Du kommer att hantera kommunikationen med kunder, leverantörer och hantverkare på daglig basis. Projekten kan vara alltifrån att riva ut och sätta in ett nytt kök, montera in nya badrumsmöbler till att lägga in en heltäckningsmatta.

Att utvecklas är bra. Vi ser gärna att du som alla vi andra här på Colorama Norrköping ständigt vill utvecklas både som person och tillsammans med företaget i vårt tjänsteutbud.

Som ett led i vår företagsutveckling och vår strävan till ständiga förbättringar arbetar vi med ledningssystem och är idag certifierade enligt:

ISO 9001: 2015

ISO 14001: 2015

ISO 45001: 2018

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i ledningssystem så är det en klar fördel.

Viktigast är vem du är som person.

Är det här du?

Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till: jobb.norrkoping@colorama.se

 

Vid frågor angående tjänsten kontakta:

Ägare/VD: Peter Larson, 0733–990100, peter.larson@colorama.se

Säljchef: Susanne Abrandt, 0733–991510,  susanne.abrandt@colorama.se

HR: Gunilla Olofsson, 0709–605750, gunilla.olofsson@colorama.se

Ansökan

Skicka personligt brev och CV till jobb.norrkoping@colorama.se

En arbetsplats att trivas på

Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.