Linus skapade harmoni med Coloramas experttjänster

När Linus för en tid sedan köpte nytt hus fick vi på Colorama den stora äran att hjälpa honom med färgsättningen både invändigt och utvändigt samt förslag på inredning. Innan han vände sig till våra experter hade han själv hittat golv och kakel från Golvabia. Vår uppgift i projektet blev att färgsätta varje rum utifrån de golv Linus valt. Även hans kök där luckorna var basen fick vi vara delaktiga i att ta fram ett förslag för.

– Förutom att jag använde ett flertal av experttjänsterna, främst inredningsexperten, så köpte jag alla produkter på Colorama Norrköping. Jag behövde allt från färg, och tapeter till inredning. En av produkterna blev jag extra nöjd med. Det var en tapet med ekorrar som skulle sitta i min dotters rum. Hon älskar tapeten och pratar fortfarande om hur fin hon tycker den är, säger Linus.

Linus kom till oss med en idé och han ville skapa rätt känsla i sitt hem. Utifrån hans önskemål, tankar och idéer satte våra inredningsexperter ihop ett förslag på färgsättning som han tyckte stämde bra överens med den vision han hade. Känslan han ville få fram var lugn och harmoni. Han ville ha ett hus som kändes som ett hem och som skulle ge honom en härlig hemmakänsla varje dag. För att uppnå det användes många naturnära färger så som grön och beige. Även mjuka material som trä och mycket textilier användes för att nå den inbjudande känsla vi strävade efter.

– Jag fick otroligt bra service av teamet på Colorama. De gav mig alltid ett glatt bemötande och tog verkligen vara på alla mina tankar. Jag vet inte så mycket om att inreda med det kunde verkligen Colorama. Det var så skönt att få stöd och hjälp från experterna genom hela processen. De förstod direkt vad jag ville och jag kände mig trygg med att gå på deras förslag helt och hållet.

Tack Linus för förtroendet att färgsätta ditt hus och göra det till ett hem. Söker du också efter en helhetslösning eller hjälp med ett specifikt projekt? Läs mer om våra experttjänster och kom in och prata med oss i butiken så hjälper vi dig vidare.