Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat

Det är mycket att tänka på när man står inför en renovering. Låt våra experter hjälpa dig med att planera och designa, så kan du vara säker på att få ett lyckat slutresultat. 
Boka din expert här!
Fasadexpert Colorama

Välj rätt produkter för både förbehandling och målning utifrån tillståndet på din fasad.

Vid ett hembesök besiktigar och analyserar fasadexperten fasadens tillstånd. Du får en sammanfattande analys i ett protokoll, en åtgärdsplan, samt rekommendationer om lämplig färg. 

Mer om fasadexpert
Inredningsexpert Colorama

Skapa en helhet och en röd tråd i din inredning!

Våra inredningsexperter kombinerar färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Du får stöd i dina inredningstankar och hjälp med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön. 

Mer om inredningsexpert
Badrumsexpert Colorama

Med våra badrumsexperter tar du en enkel väg till ett nytt och fräscht badrum!

Badrumsexperten ritar upp ditt nya badrum i 3D. Du får en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner och kan visualisera samspelet mellan färgval och inredning. Du får hjälp med att hitta rätt i vårt breda sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning. 

Mer om badrumsexpert
Hantverksexpert Colorama

Med våra hantverksexperter har du en kontaktperson för hela ditt projekt, stort som litet. 

Hantverksexperten hjälper dig med hela ditt renoveringsprojekt. Projektledning av hantverkare, badrumsrenoveringar, fasadmålning mm. Hantverksexperten planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontaktperson. 

Mer om hantverksexpert