Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat

Tycker du att det är skönt att få hjälp av experter? Colorama Norrköping hör till Colorama som är Sveriges största färgfackhandel och utöver färg, tapet, golv, kakel och städ erbjuder vi ett flertal tjänster för dig som söker experter till ditt projekt. Fråga efter våra experttjänster i butiken. 

Läs mer om våra expertområden

När behöver jag en hantverksexpert?


När du planerar att genomföra ett projekt med flera hantverkare, men känner att tiden och kunskapen inte räcker till att samordna och övervaka arbetet själv. 

Tycker du att det är skönt att få hjälp av proffs? Colorama Norrköping erbjuder utöver färg, tapet, golv, kakel och städ ett flertal tjänster för dig som söker experthjälp till ditt projekt. Vi hjälper dig med ditt fasadprojekt, projektleda hantverkare, badrumsrenoveringar, fasadmålning mm. Lämna arbetet i Roberts händer så ser han till att det blir rätt utfört!

Helhetslösningar med en kontaktperson som finns tillgänglig för er. Robert tar hand om beställningar, leveranser, projektleder hantverkarna och ser till att tidsramar följs. Projektleder ditt projekt och sköter kontakten med hantverkare. Nu behöver du inte skjuta upp ditt projekt längre!

Hantverksexperten planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare och som du kan rådfråga under projektets gång.

 1. Kontakta oss!
 2. Hembesök.
 3. Tydlig offert.
 4. Start & Stopptid.
 5. Slutbesiktning. Robert genomför en slutbesiktning samt går igenom arbetet med er. 
 6. Fakturering. Vi skickar en faktura till dig där vi räknar med ROT-avdraget. Vi lämnar självklart garanti på alla arbeten och säkerställer att du blir en nöjd slutkund.

Vi kvalitetssäkrar våra hantverkare och väljer att arbete med specialister inom sina respektive områden och som har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt. 

När behöver jag en fasadexpert?

När din fasad är i behov av en översyn och du vill veta vad du ska göra, samt vilken färg som är lämplig. Värdefulla hjälpmedel och goda råd när du ska måla om din fasad!

Säkerställ ett bra resultat som håller i flera år med hjälp av Åkes fasadanalys. Välj rätt produkter för både förbehandling och målning utifrån tillståndet på er fasad.

Våra fasadexperter vet allt om hur olika fasader beter sig och påverkas av väder och vind. Vid ett hembesök kan de besiktiga och analysera din fasads tillstånd. Fasadexperten sammanfattar sin analys i ett protokoll och tar fram en åtgärdsplan, samt rekommenderar lämplig färg. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök hos dig.
 3. Analys.
 4. Dokumentation.
 5. Genomgång av fasadanalys.

Du får möjligheten att låta vår hantverksexpert projektleda hela ditt fasadprojekt. Vi arbetar med specialister inom fasadtvätt, fasadrenoveringar och fasadmålning. 

När behöver jag en badrumexpert?

När du vill göra om ditt badrum och vill ha hjälp med att hitta rätt design och inredning. Med vår badrumsexpert tar du en enkel väg till ett nytt och fräscht badrum!

Rhonda ritar upp ditt nya badrum i 3D som ger dig en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner. Med ritningen kan du visualisera samspelet mellan färgval och inredning. Du får hjälp att hitta rätt i vårt breda sortiment av kakel och klinker samt tips och råd om passande inredning för ditt behov och önskemål. Tänk på att ta med måtten på ditt badrum inför mötet. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök.
 3. 3D förslag med valen av kakel och badrumsinredning.
 4. Offert baserad på förslaget i punkt 3.

Ta hjälp av vår hantverksexpert med att projektleda hela ditt badrumsprojekt. Vi har hantverkare med rätt behörighet. 

När behöver jag en inredningsexpert?

När du vill få hjälp och förslag på hur du kan omsätta dina inredningsdrömmar i verkligheten. Skapa en helhet och en röd tråd i din inredning!

Vår inredningsexpert kombinerar färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Hon ger dig stöd i dina inredningstankar eller hjälper dig med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök hos dig med fotografering och stilanalys.
 3. Färgsättning, moodboard. 
 4. Genomgång av moodboard och offert i butiken.

Här finns möjligheten att ta hjälp av hantverksexperten för projektets genomförande. I många av våra inredningsprojekt är vår textilexpert involverad.

När behöver jag en textilexpert?

När du vill ha inspiration och hjälp med hur du får till det där personliga och ombonade hemmet som du önskar. Vår textilexpert erbjuder rådgivning av textillösningar för ett mer personligt hem.

Allt ifrån personliga lösningar, val av material, gardinmodeller till monteringshjälp. Ta gärna med inspirationsbilder och mått till mötet med vår textilexpert.

1. Kontakta oss!
2. Bokat besök.
3. Förslag.
4. Genomgång av förslag och offert i butiken.
5. Genomförande och montering. 


 Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat! 

Ange ditt för- och efternamn.
Vänligen ange din mejladress.
Ange ditt mobilnummer.
Ange vilken tjänst du behöver hjälp med.
Ange när du önskar att färdigställa ditt projekt.
Ange kort om vad du behöver hjälp med. Tänk på att t.ex. ange fasadtyp, vilket rum projektet avser, rummets storlek, om du vill ha hjälp med målning inom-/utomhus, badrumsrenovering, tapetsering, installation av garderobssystem, gardinsömnad o.s.v.