Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat

Tycker du att det är skönt att få hjälp av experter? Colorama Norrköping hör till Colorama som är Sveriges största färgfackhandel och utöver färg, tapet, golv, kakel och städ erbjuder vi ett flertal tjänster för dig som söker experter till ditt projekt. Fråga efter våra experttjänster i butiken. 

Läs mer om våra expertområden

När behöver jag en hantverksexpert?


När du planerar att genomföra ett projekt med flera hantverkare, men känner att tiden och kunskapen inte räcker till att samordna och övervaka arbetet själv. Vi hjälper dig med ditt fasadprojekt, projektleda hantverkare, badrumsrenoveringar, fasadmålning mm. Lämna arbetet i hantverksexpertens händer så blir arbetet rätt utfört!

Hantverksexperten planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare och som du kan rådfråga under projektets gång.

 1. Kontakta oss!
 2. Hembesök.
 3. Tydlig offert.
 4. Start & Stopptid.
 5. Slutbesiktning. En slutbesiktning genomförs.  
 6. Fakturering. Vi skickar en faktura till dig där vi räknar med ROT-avdraget. Vi lämnar självklart garanti på alla arbeten och säkerställer att du blir en nöjd slutkund.

Vi kvalitetssäkrar våra hantverkare och arbetar med specialister inom sina respektive områden som har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt. 

När behöver jag en fasadexpert?

När din fasad är i behov av en översyn och du vill veta vad du ska göra, samt vilken färg som är lämplig. Värdefulla hjälpmedel och goda råd när du ska måla om din fasad!

Säkerställ ett bra resultat som håller i flera år med hjälp av fasadexpertens fasadanalys. Välj rätt produkter för både förbehandling och målning utifrån tillståndet på er fasad.

Våra fasadexperter vet allt om hur olika fasader beter sig och påverkas av väder och vind. Vid ett hembesök kan de besiktiga och analysera din fasads tillstånd. Fasadexperten sammanfattar sin analys i ett protokoll och tar fram en åtgärdsplan, samt rekommenderar lämplig färg. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök hos dig.
 3. Analys.
 4. Dokumentation.
 5. Genomgång av fasadanalys.

Anlita vår hantverksexpert som projektleda hela ditt fasadprojekt. Vi arbetar med specialister inom fasadtvätt, fasadrenoveringar och fasadmålning. 

När behöver jag en badrumexpert?

När du vill göra om ditt badrum och vill ha hjälp med att hitta rätt design och inredning. Med våra badrumsexperter tar du en enkel väg till ett nytt och fräscht badrum!

Badrumsexperten ritar upp ditt nya badrum i 3D som ger dig en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner. Med ritningen kan du visualisera samspelet mellan färgval och inredning. Du får hjälp att hitta rätt i vårt breda sortiment av kakel och klinker, samt tips och råd om passande inredning för ditt behov och önskemål. Tänk på att ta med måtten på ditt badrum inför mötet. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök.
 3. 3D förslag med valen av kakel och badrumsinredning.
 4. Offert baserad på förslaget i punkt 3.

Anlita vår hantverksexpert som hjälper dig med hela din badrumsrenovering. Vi har hantverkare med rätt behörighet. 

Våra inredningsexperter kombinerar färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Hon ger dig stöd i dina inredningstankar eller hjälper dig med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök hos dig med fotografering och stilanalys.
 3. Färgsättning, moodboard
 4. Genomgång av moodboard och offert i butiken. 

När behöver jag en inredningsexpert?

När du vill få hjälp och förslag på hur du kan omsätta dina inredningsdrömmar i verkligheten. Skapa en helhet och en röd tråd i din inredning!

Här finns möjligheten att ta hjälp av hantverksexperten för projektets genomförande. 

Ta gärna med inspirationsbilder och mått till mötet med vår textilexpert.


 Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat! 

Ange ditt för- och efternamn.
Vänligen ange din mejladress.
Ange ditt mobilnummer.
Ange vilken tjänst du behöver hjälp med.
Ange när du önskar att färdigställa ditt projekt.
Ange kort om vad du behöver hjälp med. Tänk på att t.ex. ange fasadtyp, vilket rum projektet avser, rummets storlek, om du vill ha hjälp med målning inom-/utomhus, badrumsrenovering, tapetsering, installation av garderobssystem, gardinsömnad o.s.v.