Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat

Tycker du att det är skönt att få hjälp av experter? Colorama Norrköping hör till Colorama som är Sveriges största färgfackhandel och utöver färg, tapet, golv, kakel och städ erbjuder vi ett flertal tjänster för dig som söker experter till ditt projekt.
BOKA DIN EXPERT HÄR
Fasadexpert ColoramaBOKA FASADEXPERT HÄR

Välj rätt produkter för både förbehandling och målning utifrån tillståndet på din fasad.

Vid ett hembesök besiktigar och analyserar fasadexperten fasadens tillstånd. Du får en sammanfattande analys i ett protokoll, en åtgärdsplan, samt rekommendationer om lämplig färg. 

Läs mer om fasadexpert
Inredningsexpert ColoramaBOKA INREDNINGSEXPERT HÄR

Skapa en helhet och en röd tråd i din inredning!

Våra inredningsexperter kombinerar färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Du får stöd i dina inredningstankar och hjälp med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön. 

Läs mer om inredningsexpert
Badrumsexpert ColoramaBOKA BADRUMSEXPERT HÄR

Med våra badrumsexperter tar du en enkel väg till ett nytt och fräscht badrum!

Badrumsexperten ritar upp ditt nya badrum i 3D. Du får en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner och kan visualisera samspelet mellan färgval och inredning. Du får hjälp med att hitta rätt i vårt breda sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning. 

Läs mer om badrumsexpert
Hantverksexpert ColoramaBOKA HANTVERKSEXPERT HÄR

Med våra hantverksexperter har du en kontaktperson för hela ditt projekt, stort som litet. 

Hantverksexperten hjälper dig med hela ditt renoveringsprojekt. Projektledning av hantverkare, badrumsrenoveringar, fasadmålning mm. Hantverksexperten planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontaktperson. 

Läs mer om hantverksexpert