Image

Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat

Tycker du att det är skönt att få hjälp av experter? Colorama Norrköping hör till Colorama som är Sveriges största färgfackhandel och utöver färg, tapet, golv, kakel och städ erbjuder vi ett flertal tjänster för dig som söker experter till ditt projekt. Fråga efter våra experttjänster i butiken. 

När behöver jag en badrumexpert?

Badrumsexperten ritar upp ditt nya badrum i 3D. Du får en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner och kan visualisera samspelet mellan färgval och inredning. Goda råd och hjälp med att hitta rätt i vårt breda sortiment av kakel och klinker ger dig rätt design för dina behov. Tänk på att ta med måtten på ditt badrum inför mötet. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök.
 3. 3D förslag med valen av kakel och badrumsinredning.
 4. Offert 

Med våra badrumsexperter tar du en enkel väg till ett nytt och fräscht badrum!

Anlita vår hantverksexpert som hjälper dig med hela din badrumsrenovering. Vi har hantverkare med rätt behörighet. 

Badrumsexpert

När behöver jag en inredningsexpert?

Våra inredningsexperter kombinerar färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Du får stöd i dina inredningstankar och hjälp med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön. Ta gärna med inspirationsbilder och mått till mötet med inredningsexperten.

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök hos dig med fotografering och stilanalys.
 3. Färgsättning, moodboard
 4. Genomgång av moodboard och offert i butiken. 

Skapa en helhet och en röd tråd i din inredning!

Här finns möjligheten att ta hjälp av hantverksexperten för projektets genomförande.

Inredningsexpert

När behöver jag en fasadexpert?

Få en översyn för att veta vad du behöver göra, samt vilken färg som är lämplig. Säkerställ ett hållbart resultat  med hjälp av fasadexpertens fasadanalys. Välj rätt produkter för både förbehandling och målning utifrån tillståndet på din fasad.

Våra fasadexperter vet allt om hur olika fasader beter sig och påverkas av väder och vind. Vid ett hembesök kan de besiktiga och analysera fasadens tillstånd. Du får en sammanfattande analys i ett protokoll, en åtgärdsplan, samt rekommendationer om lämplig färg. 

 1. Kontakta oss!
 2. Bokat besök hos dig.
 3. Analys.
 4. Dokumentation.
 5. Genomgång av fasadanalys.

Värdefulla hjälpmedel och goda råd när du ska måla om din fasad!

Anlita vår hantverksexpert som projektleda hela ditt fasadprojekt. Vi arbetar med specialister inom fasadtvätt, fasadrenoveringar och fasadmålning. 

Fasadexpert

När behöver jag en hantverksexpert?

Planerar du att genomföra ett projekt med flera hantverkare, men känner att tiden och kunskapen inte räcker till att samordna och övervaka arbetet själv. Hantverksexperten hjälper dig med hela ditt fasadprojekt, projektleda hantverkare, badrumsrenoveringar, fasadmålning mm. Hantverksexperten planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare. 

 1. Kontakta oss!
 2. Hembesök.
 3. Tydlig offert.
 4. Start- & Stopptid.
 5. Uppföljningsbesök. 
 6. Vi skickar en faktura till dig där vi räknar med ROT-avdraget. Vi lämnar självklart garanti på alla arbeten och säkerställer att du blir en nöjd slutkund.

Lämna arbetet i hantverksexpertens händer så blir arbetet rätt utfört!

Vi kvalitetssäkrar våra hantverkare och arbetar med specialister inom sina respektive områden som har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt. 

Hantverksexpert

 Ta hjälp av våra experter för ett lyckat slutresultat! 

Ange ditt för- och efternamn.
Vänligen ange din mejladress.
Ange ditt mobilnummer.
Ange vilken tjänst du behöver hjälp med.
Ange när du önskar att färdigställa ditt projekt.
Ange kort om vad du behöver hjälp med. Tänk på att t.ex. ange fasadtyp, vilket rum projektet avser, rummets storlek, om du vill ha hjälp med målning inom-/utomhus, badrumsrenovering, tapetsering, installation av garderobssystem, gardinsömnad o.s.v.