Måla inomhus

Måla inomhus – lär dig mer!

Dags att måla inomhus! Vår kampanj på inomhusfärg börjar 1/11-16/11 2019 för våra kundklubbsmedlemmar. Är du inte medlem än, säg till i kassan så hjälper våra medarbetare dig.

Lördag den 09 november (kl. 10-15) lär vi ut mer om inomhusmålning i butiken. Vi kommer att ha proffs på plats som demonstrerar och visar knepen som hjälper de att lyckas. Värt att ta del av innan du påbörjar ditt projekt! Vi arbetar för ett lyckat slutresultat och delar gärna med oss av vår kunskap.

Värt att ta sig en sväng förbi med familjen. Vi har något för alla! Aktiviteter för barnen med tävlingar och fina priser.

Måla inomhus – personliga väggar

Rakbladsvassa linjer i personliga mönster. Geometriska figurer eller busiga linjer. Du fixar lätt en helt unik vägg med rätt tejp och lite målarfärg.

  • Bygg upp ditt mönster
  • Använd rätt tejp
  • Sparmåla
  • Rolla

Osäker på ditt måleriprojekt?

Har du tummen mitt i handen så kan vår inredningsexpert hjälpa er att skapa ett ombonat hem och vår hantverksexpert hjälper dig med att projektleda hantverkare, planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare.