Måleri Johan Hertzman

Kunskap och gediget sortiment till målerier och hantverkare

Hos oss får våra proffskunder ta del av medarbetarnas gedigna kunskaper och erfarenheter. Deras insikter och service hjälper dig med att lyckas. Vi vill vara en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete och därför vill vi erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet! Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i din relation med oss.
Mejla Johan
Ring Johan
Måla fasader målerier

Säsongen för att måla fasader är här

I och med att färgen du målar med bara är en del av hur slutresultatet blir hjälper Johan målerier med att först besikta fasaderna för att säkerställa arbetet blir rätt utfört. Att måleriföretag har anlitat honom som fasadexpert innan de lämnar anbud uppfattas som seriöst och uppskattas av beställaren.
Läs mer

Omojliga_onskemal_Colorama_Norrkoping1

Johan löser till synes omöjliga önskemål inom måleri

Att få till det slutresultat man önskar vid målning är inte lika enkelt som man skulle kunna tro. Oavsett om det handlar om oväntade problem eller önskemål som egentligen inte fungerar lyckas Johan Hertzman, teknisk säljare inom måleri, i de allra flesta fall hitta en lösning. 
Läs mer
Miljovanliga-produkter

Miljövänliga produkter i skolmiljö

Johan är noggrann med vad han rekommenderar till våra yrkeskunder, men när Alcro lanserade en ny, miljövänlig produkt var han inte sen på bollen.
– Jag har inte upplevt någon produkt med så många fördelar. Alltid är det någonting man får göra avkall på, men här är det ingenting som inte är rätt.

Läs mer
Vidhaftning-Colorama-Norrkoping

Problem med vidhäftning

Nyligen kom en målerikund till Johan Hertzman med ett problem. De hade problem med vidhäftningen i ett projekt. Efter att ha åkt ut för att analysera problemet har har nu hittat en lösning som fungerar precis som det var tänkt. När han inte löser problem provocerar han fram dem för att lära sig mer och vara bättre förberedd när nästa kund behöver hans hjälp.
Läs mer

Maleri-Johan-Hertzman

Hjälper med kluriga projekt

Johan Hertzman, teknisk säljare måleri, har lång erfarenhet av att lösa kluriga målerisituationer. Nu har han fått i uppdrag att hjälpa till att ta fram en lösning för ommålningen av ställningarna runt slussportarna vid Värmekyrkan i Norrköping. Att hålla sig uppdaterad på nya verktyg, produkter, maskiner och spackel är Johan Hertzmans ansvar.
Läs mer
Johan-Teknisk-saljare-maleri3

Teknisk säljare måleri

Har du några frågor som rör måleri är det Johan du ska kontakta. Under sin karriär har han både hunnit med en måleriteknisk utbildning, jobbat som målare i 10 år och arbetat hos oss på Colorama i 20 år. Förutom att hjälpa kunder med färger, verktyg och maskiner tar han även fram ergonomiska metoder för att de som jobbar i branschen ska få en bättre arbetsmiljö.
Läs mer
Colorama Norrkoping maleri gips

Yrkesmässig behandling av gipsskivor

Branschrådet YBG är en ekonomisk förening som består av aktörer inom branschområdet YRKESMÄSSIG BEHANDLING AV GIPSSKIVOR, YBG, och ska verka för en bredare kunskap och högre kvalitet genom råd och rekommendationer i samverkan.
Colorama-Norrköping-Målerit-AB

Ett lyckat slutresultat

Vi är mycket nöjda med hjälpen vi har fått av Johan och Jörgen (Alcro) med produktval, som vi sedan har kunnat rekommendera till vår kund, berättar Marco Alkin på Målerit AB. Den stora utmaningen i projektet var produktvalet, då arkitekterna ville lyfta fram de gamla snickerierna. Vi fick hjälp att välja produkter som har god täckförmåga och som inte bygger på för mycket på de fina snickerierna.
Colorama-Norrköping-tidsbesparing

Tid = pengar

Johan har med sin kunskap hjälpt Christer Hellgren Allservice AB att välja färgspruta och tillbehör. "Tidsbesparingen är enorm", säger Christer Hellgren. Tidsbesparing innebär kostnadsbesparing.

Spackelspruta-Colorama-Norrköping

Rätt spackelspruta för rätt behov

Johan hjälper målerier med spackelsprutor. Han har en gedigen erfarenhet som gör att Sune Larsson Måleri och Palms Måleri har gett honom förtroende att hjälpa till vid valet av spackelsprutor.
Leasing-Maskiner-Colorama-Norrköping-2

Större ekonomisk frihet med leasing

Hos Colorama Norrköping kan du leasa dina maskiner. Våra kunder har valt att frigöra sitt kapital genom att leasa maskiner. Det är ett flexiblare sätt att investera i kundens egen takt. Välkommen in och prata anpassade leasingupplägg med Johan!
Colorama-Norrköping-Alcro-och-Bråvalla-gymnasium-proffs-oktober

Engagemang för framtida målare

Bråvalla Gymnasium, Colorama Norrköping och Alcro har inlett ett samarbete där målet är att få ut fler duktiga och utbildade målare till arbetsmarknaden.