Nya medarbetare Colorama Norrköping

Nya medarbetare till Colorama Norrköping

Colorama Norrköping är nu i ett mycket expansivt skede och vi behöver utöka med fler medarbetare till våra härliga team.

Vi söker medarbetare som har ett brinnande intresse för att tillfredsställa våra kunders behov av att förbättra och förändra hemmets alla ytor.

Det vi eftersöker i första hand är:

Säljare

Till vårt härliga säljteam söker vi ytterligare en engagerad medarbetare som drivs av det personliga kundmötet och att överträffa våra kunders förväntningar. Har du tidigare erfarenhet inom färg, tapet, golv samt kakel & klinker är det en stor fördel och meriterande.

Badrumsexpert

Vi söker en badrumsdesigner med erfarenhet av ritande av badrum, våtrum och tvättstugor. Krav på goda kunskaper inom kakel, klinker och våtrumsmaterial samt montering av dessa utifrån gällande regelverk på området.

Inredningsexpert

Vi söker en inredningsdesigner med erfarenhet av att inreda hem där kundens önskemål och stil främst står i fokus. VI ser helst att du har erfarenhet av inredningsprojekt innefattande alla våra produktområden såsom färg, tapet, golv, kakel och klinker, möbler och textilier.