Köksdesigner Colorama Norrköping

Kreativ köks- & badrumsdesigner

Vi söker en glad och kreativ köks- och badrumsdesigner till Colorama Norrköping! Du kommer att spela en mycket viktig roll i utvecklingen av våra tjänster till våra kunder.  

OM OSS

Colorama Norrköping ingår i färgfackkedjan Colorama och erbjuder kvalitativa produkter och tjänster till både konsumenter och yrkeskunder. Under hösten kommer Colorama Norrköping att satsa stort med nya butikslokaler och nya affärsområden.

VAD ERBJUDER VI?

Efter att framgångsrikt, i över 115 år, försörjt konsumenter och proffskunder med produkter och tjänster i Norrköping går Colorama Norrköping mot en mycket intressant framtid till mötes. Som köks- och badrumsdesigner kommer du få vara delaktig i utvecklingen av vårt tjänsteutbud. Du kommer att få arbeta med innovativ design och lösningar som är anpassade utifrån kundbehovet.

Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

ANSVARSOMRÅDET

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en kreativ och utvecklande miljö. I din roll kommer du att hantera köks- och badrumsplanering, uppföljning av leveranser, föra dialog med kollegor, leverantörer och entreprenörer med hänsyn till kundens önskemål för funktion och design.

Som köks- och badrumsdesigner på Colorama Norrköping kommer du att få:

  • skapa fantastiska, designade och kreativa köks- och badrumslösningar till våra kunder.
  • samarbeta med våra leverantörer, hantverkare och andra yrkeskategorier.
  • arbeta i projektform

DIN PROFIL

Vi ser att du är lösningsorienterad och kreativ, noggrann och kvalitetsmedveten, prestigelös och ansvarstagande.  

För att lyckas i rollen vill vi att du har erfarenhet av;

·         relevant utbildning från gymnasiet / yrkesskolan

·         erfarenhet av ritprogram, bl.a. Winner Design

Sista dag för att söka tjänsten är 16 maj.