Nyhetsbrev Proffskunder Colorama Norrköping

Nyhetsbrev för proffskunder nr 2 från Colorama Norrköping

Nyhetsbrev för proffskunder från Colorama Norrköping

Missa inte att anmäla dig till demo på Streamline Ultrarent och fönsterputsartiklar! Tisdag den 17 april 10:00-14:00

I vårt nyhetsbrev för proffskunder kan ni anmäla er till demo. Axel från Fönsterputsgrossisten kommer och kör demo på Streamline Ultrarent vatten och smarta fönsterputsartiklar. Det kommer att finnas både mobila och fasta Ultrarent vattenutrustningar på plats. Anmäl dig till eventet för att ta del av erbjudanden på både utrustning och fönsterputsartiklar. Utrustningen passar målerier och städföretag. Användningsområden är många. Alla som vill är välkomna att prova utrustningen! Klicka här för att anmäla dig! 

Servalac Finess 

Täckfärg av högsta kvalitet som passar för t.ex. snickerier, dörrar, luckor och metallytor inomhus. Färgen ger en hård och slitstark yta och har utmärkta appliceringsegenskaper.

Sandblaster

Flexibelt slippapper på rulle – 3M SandBlaster 

SecureFit400

Skyddsglasögon med läsfält 3M SecureFit 400

 

Kampanj på handhållna Ultra sprutor från Graco

Graco Ultra 17M366 sladdlös. Graco Ultra 17M360 med sladd. Graco Ultra MAX sladdlös. 

Lättaste borstlösa Elektriska vägg- och takslipmaskin på marknaden!

YRKESBUTIK MED MÅL ATT BLI PROFFSENS BÄSTA VÄN

I vår yrkesbutik är vårt mål att underlätta arbetet för våra proffskunder genom ett kvalitativt sortiment och förmånliga tjänster. Till oss kan du vända dig med dina önskemål om färg, golv, tapet, kakel, klinkers och tillbehör. Vårt sortiment är både brett och djupt, och våra medarbetarnas erfarenhet, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. Läs mer.