Nyhetsbrev för proffs Colorama Norrköping

Nyhetsbrev-proffs

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för proffs!

Colorama Proffs är ett koncept som tillvaratar våra proffskunders intressen på flera plan och verkar för att göra hantverkarens vardag så lönsam och effektivt som möjligt!

I vårt nyhetsbrev får du unika erbjudande på produkter, information om nya produkter, tips och idéer som underlättar din vardag och annan intressant information. Nyhetsbrevet går ut ungefär varannan månad och du kan avregistrera dig när du vill.

Se till att du inte missar några erbjudande eller nyheter – anmäl dig redan idag!

Nyhetsbrev för proffs

Våra yrkeskunder är viktiga för oss och våra medarbetares erfarenheter, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. Vi vill vara en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete och därför vill vi erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet! Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i din relation med oss.

Hos Colorama Norrköping hittar fastighetsföretag ett brett sortiment av produkter och tjänster inom; Städ, Färg, Tapeter, Golv och Maskinuthyrning. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå. Vi har tjänster för olika behov som uppstår vid renovering av husets alla ytor.

Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer inom färg, tapet, golv, kakel och städ. Vårt sortiment av kvalitativa och miljövänliga produkter är brett.  Under historiens gång så har vi uppmärksammat kundernas behov och därför kan vi erbjuda både produkter och tjänster som underlättar vardagen för ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och företag som arbetar med förvaltning och drift av flerbostadshus. Ni kan vända er till våra experter för att få hjälp med ett lyckat slutresultat.

Colorama Norrköping under 110 år byggt upp ett brett utbud av produkter och maskinuthyrning inom städ. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå.

Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer inom städ. Därför kan vi erbjuda produkter som är kvalitativa och miljövänliga. Vi uppmärksammar städföretagens behov och  erbjuder både produkter och tjänster som underlättar vardagen.