Presentkort_Colorama_Norrkoping 2021

Presentkort – Colorama Norrköping

Presentkort från Colorama Norrköping är den perfekta julklappen till någon nära och kär i år. Kortet gäller för att våra produkter och tjänster. Perfekt till någon som går i renoveringstankar eller till de som redan har påbörjat sitt renoveringsprojekt!

Börja med att ta hjälp av våra experter. Du kan få hjälp med allt ifrån inredning, badrumsdesign, projektledning av hantverkare och fasadanalyser. Ett utmärkt val för den som har testat att “göra-det-själv” och värderar att få hjälp av experter. En perfekt julklapp till någon som kanske inte tänker ta hjälp, men som kommer att uppskatt det i efterhand.

Vårt presentkort gäller för hela vårt sortiment. Vi har allt ifrån tapeter, inomhusfärg, utomhusfärg, golv, kakel och klinker, badrumsinredning, träoljor och lasyrer, skräddarsydda garderober, inredning, textilier, städkem och bottenfärg.

Hos oss kan du få dina varor hemkörda eller så kan du ringa så plockar vi och du hämtar varorna utanför vår butik. Colorama Norrköpings presentkort är giltiga i 12 månader för inköpets datum.