Provmåla din fasad

Provmåla din fasad

Provmåla din fasad med bara några klick! Colorama Showroom är verktyget som hjälper dig att snabbt hitta din stil och produkter du gillar. Här kan du utforska olika kombinationer av färg, tapet, golv och kakel! Med andra ord får du möjligheten att i lugn och ro testa dig fram och hitta din egna stil.

Hitta din färg och stil genom att provmåla din fasad direkt i programmet, framförallt slipp blaska med olika färger på din fasad. Därefter kan du komma in till oss i butiken så hjälper vi dig vidare.

I lugn och ro kan du testa dig fram. Kanske vågar du mer än vad du tror! Förutom din fasad så kan du provinreda vardagsrum, kök, badrum och hall.

Börja här!

  1. Välj miljö genom att klicka på bilden.
  2. Klicka på den yta du vill förändra så visas en meny med aktuellt sortiment.
  3. Byt exempelvis kakel genom att klicka på en produkt som visas i menyn.
    Tips: Använd ”Filtrera produkter” för att snabbare hitta de produkter du vill titta på. Det går att filtrera på varumärke, färg, format, finish och typ.
  4. Prova även att byta färg på fog. Klicka på golv eller vägg och sedan på ”Fog”.
  5. Sammanfatta dina val genom att välja ”Sammanställning”. Då får du en lista på rekommenderade produkter. Ta med den butiken!
  6. Du kan också spara ett eller flera val i ”Lägg till i favoriter” och ”Mina Favoriter”. Här kan du spara dina val till ett senare tillfälle genom att ange din e-postadress.

OBS: Färgerna på skärmen överensstämmer inte alltid med verkligheten. Besök Colorama Norrköping för färgprov och rådgivning.

Välkommen in och prata med våra fasadexperter. Säkerställ ett lyckat slutresultat med hjälp av fasadexpertens fasadanalys och rekommendationer.