Renovera i mellandagarna 3

Renovera i mellandagarna

Äntligen får man tid att renovera i mellandagarna! Visst är det underbart att börja det nya året med ett nyrenoverat rum?! Många av våra kunder har flaggat för att de kommer att renovera i mellandagarna. Därför har vi bestämt att anordna ett julevent på lördag den 14 december. Huvudtemat för i år är renovering i mellandagarna.

Passa på! Vi har förmånliga priser som gäller enbart under eventet. Ta gärna med barnen, då vi har Tomten på besök. De får möjligheten att skriva sin alldeles egna önskelista och personligen lämna den till Tomten.

Tänk på att du kan anlita våra experter som hjälper dig med ditt renoveringsprojekt. Våra inredningsexperter hjälper dig med färg-, tapet- och golvval. Fråga gärna mer i butiken.

Renovera och vinn materialet

För varje 500 kr du handlar för under 14/12 får du en lott. Då får du vara med i vår dragning där du kan vinna färg, tapet och golv till ett sovrum till ett värde av 15 000 :- inkl.moms!

Renovera i mellandagarna!

Allmänna tävlingsvillkor

Här kan du läsa om vilka villkor som gäller för ditt deltagande i vår tävling.

  1. De uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med deltagande i tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer personuppgifter som namn, efternamn och ditt foto att publiceras i våra kommunikationskanaler. Om du önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter hittar du på personuppgifter .
  2. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
  3. Ansvarig för tävlingen är: Colorama Norrköping
  4. För att delta behöver du vara medlem i Mitt Colorama. För varje 500 kr du handlar för under 14/12 får du en lott. I och med det får du vara med i vår dragning där du kan vinna färg, tapet och golv till ett sovrum till ett värde av 15 000 :- inkl. moms! I priset ingår golv –Golvabia, , färg- Alcro A1, tapeter – Boråstapeter samt 2 timmar med vår inredningsexpert.  
  5. Vinnaren utses via en lottodragning som äger rum 16/12 och vinnaren meddelas senast 17/12 2019. Butikens säljchef drar vinnaren och dragningen kan inte överklagas.  
  6. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Priset hämtas i butiken, frakt ingår ej.
  7. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Däremot får du gärna dela inlägget eller tagga en vän, men det är inget krav för att få delta i tävlingen. 
  8. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.
  9. Medarbetare på Colorama Norrköping eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.