Revolutionerande produktserie för behandling av sten

Som första butik i Sverige kan vi nu erbjuda Faber, en bred produktserie för alla typer av behandlingar av sten. Den stora fördelen mot andra produkter är att med Faber behöver man inte använda sig av diamantrondeller vid rengöring, fläckborttagning eller polering, vilket spar enormt med tid.

När Jesper Hedlund besökte städmässan Interclean i Amsterdam i våras för att scouta marknaden på städ- och rengöringsprodukter hittade han Faber, en revolutionerande produktserie för rengöring, polering, skydd och fläckborttagning på stenmaterial.
– Det har varit en lång process, men nu kan vi som första leverantör i Sverige erbjuda Fabers produkter i butiken.

Anledningen till att Jesper valde att ta hem produktserien är det breda sortimentet Faber erbjuder samt att man inte behöver använda diamantrondeller. 
– Istället för att slipa i fyra steg behöver man endast göra det i två. Det innebär en jättevinst för städbolagen i och med att man kapar tiden för arbetet till hälften.

Utbildar och skapar visningsytor

Just nu utbildar Jesper städpersonal som ska börja använda Fabers produktserie och skapar visningsytor som bolagen kan visa för sina kunder.  
– Produkterna är så specialiserade att man måste kunna dem för att det ska bli rätt. Det är viktigt att man lyssnar på våra rekommendationer, det är då vi kan garantera ett bra resultat. Vi tycker att städbolagen tar till sig informationen väldigt bra.

Hittills har produktserien mottagits jättebra.
– Ett städbolag som vi samarbetar med har impregnerat ett stengolv hos en kund, som blev jättenöjd.