Image

Inomhusfärg & utomhusfärg

Vi erbjuder ett brett sortiment från ledande färgvarumärken som Alcro, Jotun, HagmansFalu Rödfärg och Colorama. Du får produkter som kan möta alla behov, för både konsumenter och proffs. Våra kunniga experter hjälper dig att välja rätt i djungeln av färger, både för inomhus- och utomhusmiljö.

Anlita vår inrednings- och vår fasadexpert
Image

tapeter

Kom in till oss och låt dig inspireras av vår stora tapetavdelning som ständigt är i förvandling. Här hittar du både traditionella och tidstypiska tapeter ur säsongens nyheter från våra leverantörer såsom: ENGBLAD & COBoråstapeterECOInTradeMidbec, och Cole & Son för att nämna några. Kom in och botanisera bland våra hundratals tapetkollektioner. 

Anlita vår inrednings- och vår hantverksexpert
Image

kakel och klinker

Kakel och klinker finns i en mängd olika material, storlekar och färger. Vi har ett brett utbud av kakel och klinker från ArredoKondradssonsGolvabiaMosaic SwedenSvedberg m.fl. Titta förbi och diskutera just ditt projekt med vår badrumsexpert. För att lyckas med ett helhetsgrepp kan det vara klokt att rådgöra med vår badrumsexpert  som har en gedigen erfarenhet inom området. 

Anlita vår badrums- och vår hantverksexpert
Image

golv

Ska du lägga ett tåligt golv i ditt kök, ett gediget trägolv i vardagsrummet eller kanske en mysig heltäckningsmatta i sovrummet? Vi har ett brett sortiment samt kunniga medarbetare som hjälper dig att välja rätt golv samt delar med sig av läggningsråd. Brett utbud av golv från Golvabia och Tarkett

Anlita vår hantverks- och vår inredningsexpert
Image

Leverans till din dörr

Vi kör hem dina varor dörr till dörr inom Norrköpingstad för 495 kr. Fråga gärna i butiken.

Mer om leverans
Image

Städ

Med vårt städkemprogram och 110 åriga kunskap om städning kan vi hjälpa dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier ger god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet för företag och privatpersoner.

Mer om städkem
Image

inredning

Brett utbud av läckra lampor, vackra kuddar och unika inredningsdetaljer från ledande designers. Med textilier kan du ge ett rum en helt ny karaktär och personlig prägel genom att byta gardiner, kuddar, plädar, sänggavel, m.m. 

Anlita vår inrednings- och vår textilexpert
Image

Garderob

Vi har stabila och hållbara garderober som underlättar din vardag. Skräddarsydda och kvalitativa förvaringslösningar från Ekby hittar du hos oss som uppfyller dina behov. Kombinera effektiv förvaring med valfri utsikt. Du kan få dina skjutdörrar med eget motiv. 

Anlita vår hantverks- och vår inredningsexpert
Image

hyr maskiner

Hyr verktyg och maskiner som du behöver för att lyckas med din tapetsering eller renovering.

Mer om maskinuthyrning