Image

Städ och hygien för alla branscher

Med vårt breda utbud och 110 åriga kunskap om städning kan vi hjälpa dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier ger god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet för städbolag, landsting, kommun och företag inom olika branscher samt privatpersoner. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder en gedigen expertis och god service.

Vi på Colorama Norrköping är noga i vårt val av tillverkare när vi köper in produkter. Vi tillhandahåller kvalitativa produkter från tillverkare som tänker på miljön. Bland annat finner du städkem-produkter från varumärken som Activa, NilfiskSCA, Clemendo, Gipeco, Twister, Welin & Co, I-vax och Diversey.

Colorama Norrköpings sortiment omfattar allt från dammsugare, kombiskurmaskiner, skurmaskiner, vattensug, mattvätt, städvagnar, städprodukter, städutrustning, rengöringsmedel, städredskap och elektrostatiska sprutor för desinficering.

Prenumerera på vårt nyhetsbrevLäs mer om Colorama Norrköping
Image

Virusfria ytor

Vi säljer desinfektionsmedel av olika typer för olika ytor. Hos oss hittar du också engångstrasor, moppar och personlig skyddsutrustning, Alcogel, munskydd osv.
Kontakta Jesper för mer information
Image

SPARA TID & PENGAR

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för:

  • kemhantering
  • fönsterputsning
  • maskinhantering
  • ergonomi och mycket mer

Med våra utbildningar lär sig städföretag om vilka produkter och metoder som sparar tid. Boka utbildning hos Jesper och skapa en god ekonomi i ditt företag.

Boka Jesper för en skräddarsydd utbildning
Image

Städkem

Utforska vårt breda sortiment av produkter inom städkem. Här finner du allt du behöver för en skinande ren miljö. Vi har allt från allrengöring, glasrengöring, och ugnsrent, till kalkbort, sanitetsrent, polishbort, mattvätt och grovrengöring. Här finner du även skumrent, skurmedel, möbelvård, polermedel/polish, fönstersåpa, stensåpa och vanlig såpa. Våra produkter inom städkem kommer i olika former, i både små och stora förpackningar, på flaska, dunk, sprayflaska och fat.

Image

Städredskap

Våra städredskap är utvecklade med många inställningsmöjligheter och maximal flexibilitet. Både materialval och konstruktion är mycket noga genomtänkta för att minimera vikt och minska förslitningsskador samtidigt som de ökar produktiviteten.

Image

Klottersanering & klotterskydd

Hos Colorama Norrköping hittar du produkter för fasad- och takrengöring samt luktsanering. Vi är din problemlösare för råd och hjälp. Vårt mål är att underlätta för dig att välja rätt klotterborttagare, klotterskydd eller fasadrengöringsprodukt till dina uppdrag. Kom in till oss så får du hjälp att välja produkter som tar hänsyn till miljö, effektivitet, rätt för den förorening som skall avlägsnas och att de är lämplig att använda på det underlag som skall rengöras.

Image

Städvagnar

Våra städvagnar är flexibla och robusta och går att anpassa för de mest speciella behoven. Vagnarna är lättmanövrerade och hanterbara även utomhus med stora hjul som gör att vagnen rullar lätt även på ojämna underlag. Reglerbara körhandtag och trådkorgarnas flexibilitet gör att städvagnarna passar alla kroppar och städmetoder.

Image

Hyr skurmaskiner, köp ny städmaskin

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitativa städmaskiner från Nilfisk och Numatic. Med våra leverantörer tar vi fram genomtänkta städkoncept där städmaskin, städmaterial och städkemikalier samverkar optimalt för bästa resultat. När du köper din städmaskin hos oss erbjuder vi produktutbildning. Hos oss finns det också möjlighet att hyra skurmaskiner.

Förbrukning

Tack vare den senaste tekniken och våra leverantörer kan vi erbjuda förbrukningsprodukter som minimera förbrukning av hygienpapper och sopsäckar. Det minskar transporter och hanteringskrav och resulterar i en besparing både för miljön och plånboken.


Personskydd och entrémattor

Vi erbjuder produkter från Cederroth för personskydd. Produkterna är enkla och funktionella som underlättar för lekmän att ge Första Hjälpen. Våra entrémattor tål alla de tuffa krav som ställs i en entré. De suger åt sig väta och smuts.