Image

Städ och hygien för alla branscher

Med vårt breda utbud och 110 åriga kunskap om städning kan vi hjälpa dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier ger god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet för städbolag, landsting, kommun och företag inom olika branscher samt privatpersoner. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder en gedigen expertis och god service.

Vi på Colorama Norrköping är noga i vårt val av tillverkare när vi köper in produkter. Vi tillhandahåller kvalitativa produkter från tillverkare som tänker på miljön. Bland annat finner du städkem-produkter från varumärken som Activa, NilfiskSCA, Clemendo, Gipeco, Twister, Welin & Co, I-vax och Diversey.

Colorama Norrköpings sortiment omfattar allt från dammsugare, kombiskurmaskiner, skurmaskiner, vattensug, mattvätt, städvagnar, städprodukter, städutrustning, rengöringsmedel, städredskap och elektrostatiska sprutor för desinficering.

Utbilda_stadpersonal_Colorama_Norrkoping

Städutbildning

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för:

  • kemhantering
  • fönsterputsning
  • maskinhantering
  • ergonomi och mycket mer

Med våra utbildningar lär sig städföretag om vilka produkter och metoder som sparar tid. Boka utbildning hos Jesper och skapa en god ekonomi i ditt företag.

Läs mer
Image

Välj rätt skurmaskin

Att välja rätt skurmaskin och rondeller är en konst som få behärskar. Förutom att hjälpa företag att välja en städmaskin anpassad till ändamålet hjälper han verksamheter att växa successivt tack vare rätt metoder och rätt produkter. Jesper hjälper städföretag i hela Norrköping och även större aktörer som täcker hela landet.
Läs mer
HSB Colorama Norrkoping

Långt samarbete med HSB Boservice

Vårt samarbete med HSB BoService sträcker sig många år tillbaka. Jesper Hedlund, teknisk säljare inom städ och rengöring, hjälper dem med allt från att ta fram lämpliga metoder och produkter till att utbilda personalen. Torbjörn Walterhed på HSB BoService berättar att de tack vare Jespers hjälp spar enormt mycket tid samtidigt som kunderna är riktigt nöjda.
Läs mer
Miljovanligt

Välj rätt städprodukt - miljö & resultat

Effektivt och miljövänligt – två ord som står i fokus när vår tekniska säljare inom städ och rengöring Jesper Hedlund rekommenderar produkter och metoder till våra kunder. Det sistnämnda får alltmer fokus, vilket gör produkterna mer specifika i sina användningsområden. Att sanerings- och städföretag får ett allt tydligare miljöfokus innebär att Jespers expertis kommer än mer till nytta.
Läs mer
Jesper-kampar-mot-pandemi

Colorama var till stor nytta under pandemin

" Det ligger mig varmt om hjärtat". Redan innan covid-19 kom till Sverige förstod vår tekniska säljare inom städ- och rengöring, Jesper Hedlund, att hans tjänster skulle behövas.
– Jag såg på TV hur de sprayade rengöringsmedel i Wuhan och började fundera på hur man skulle kunna lösa det på bästa sätt för att minska smittspridningen.

Läs mer
Teknisk-saljare-inom-stad-och-rengoring

Teknisk säljare inom städ- & rengöring

Vad Jesper Hedlund inte vet om städning är inte värt att veta. Han brinner för att effektivisera städprocessen genom att ta fram nya metoder och testa olika produkter. En stod del av arbetet går ut på att utbilda kommuner, landsting och städbolag i effektiva och miljövänliga rengöringsmetoder. Han kommer också ut till städbolagen vid problem med svåra fläckar för att hitta metoder som fungerar och hjälper företagen att implementera dem.
Läs mer

Image

Klottersanering & klotterskydd

Vi har produkter för fasad- och takrengöring samt luktsanering. Vårt mål är att underlätta för dig att välja rätt klotterborttagare, klotterskydd eller fasadrengöringsprodukt. Våra produkter tar hänsyn till miljö och är rätt anpassade för det som ska rengöras.
Stadkem_Colorama_Norrkoping

Städkem

Utforska vårt breda sortiment av produkter inom städkem. Här finner du allt du behöver för en skinande ren miljö. Vi har allt från allrengöring, glasrengöring, och ugnsrent, till kalkbort, sanitetsrent, polishbort, mattvätt och grovrengöring. Här finner du även skumrent, skurmedel, möbelvård, polermedel/polish, fönstersåpa, stensåpa och vanlig såpa. Våra produkter inom städkem kommer i olika former, i både små och stora förpackningar, på flaska, dunk, sprayflaska och fat.

Image

Virusfria ytor

Vi säljer desinfektionsmedel av olika typer för olika ytor. Hos oss hittar du också engångstrasor, moppar och personlig skyddsutrustning, Alcogel, munskydd osv.
Image

Städredskap

Våra städredskap är utvecklade med många inställningsmöjligheter och maximal flexibilitet. Både materialval och konstruktion är mycket noga genomtänkta för att minimera vikt och minska förslitningsskador samtidigt som de ökar produktiviteten.

Våra städvagnar är flexibla och robusta och går att anpassa för de mest speciella behoven. Vagnarna är lättmanövrerade och hanterbara även utomhus med stora hjul som gör att vagnen rullar lätt även på ojämna underlag. Reglerbara körhandtag och trådkorgarnas flexibilitet gör att städvagnarna passar alla kroppar och städmetoder.

Image

Hyr skurmaskiner, köp ny städmaskin

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitativa städmaskiner från Nilfisk och Numatic. Med våra leverantörer tar vi fram genomtänkta städkoncept där städmaskin, städmaterial och städkemikalier samverkar optimalt för bästa resultat. När du köper din städmaskin hos oss erbjuder vi produktutbildning. Hos oss finns det också möjlighet att hyra skurmaskiner.

Förbrukning

Tack vare den senaste tekniken och våra leverantörer kan vi erbjuda förbrukningsprodukter som minimera förbrukning av hygienpapper och sopsäckar. Det minskar transporter och hanteringskrav och resulterar i en besparing både för miljön och plånboken.


Personskydd och entrémattor

Vi erbjuder produkter från Cederroth för personskydd. Produkterna är enkla och funktionella som underlättar för lekmän att ge Första Hjälpen. Våra entrémattor tål alla de tuffa krav som ställs i en entré. De suger åt sig väta och smuts.