Tapetevent februari

Tapetevent – 29 februari

Tapetevent den 29 februari i butiken kl.10-15. Kom och inspireras av våra varumärkens senaste tapeter! Förgyll hemmets alla hörn med tapeter som passar din personlighet och smak.

Pysselhörna till barnen och vi bjuder på fika. Vi kommer att ha proffs på plats som demonstrerar och visar knepen som hjälper dig att lyckas med din tapetsering. Värt att ta del av innan du påbörjar ditt projekt! Vi arbetar för ett lyckat slutresultat och delar gärna med oss av vår kunskap.

Tänk på att du kan anlita våra experter som hjälper dig med färgsättning och inredning. Vår inredningsexpert kommer hem till dig och hjälper dig att hitta din stil utifrån dina behov och förutsättningar. Fråga gärna mer i butiken.

Har du hittat de rätta tapeterna men vill ha hjälp med tapetseringen? Vår hantverksexpert hjälper dig att projektleda målare och andra hantverkare. Tveka inta att fråga i butiken.

Tapetevent februari – vinn tapeter från Midbec

För varje 500 kr du handlar för under 29/2 får du en lott. Då får du vara med i vår dragning där du kan vinna tapeter från Midbec till ett värde av 5 000 :- inkl.moms!

Allmänna tävlingsvillkor

Här kan du läsa om vilka villkor som gäller för ditt deltagande i vår tävling.

  1. Dina personuppgifter som du lämnar i samband med deltagande i tävlingen behandlar vi för att kunna administrera tävlingen. Vinnarens namn, namn, efternamn och ditt foto publicerar vi i våra kommunikationskanaler. Mer information kring behandlingen av dina personuppgifter hittar du på personuppgifter .
  2. Du samtycker till dessa Allmänna Tävlingsvillkor och vår personuppgiftsbehandling enligt ovan.
  3. Ansvarig för tävlingen är: Colorama Norrköping
  4. För att delta behöver du vara medlem i Mitt Colorama. För varje 500 kr du handlar för under 29/2 får du en lott. Din lott är med i vår dragning där du kan vinna tapeter från Midbec till ett värde av 5 000 :- inkl. moms! Eventuell vinstskatt kan tillkomma.
  5. Vinnaren utses via en lottodragning som äger rum 3/3 och vinnaren meddelas senast 4/3 2020. Butikens säljchef drar vinnaren och dragningen kan inte överklagas.  
  6. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Priset hämtas i butiken, frakt ingår ej. Om priset inte hämtas ut av vinnaren inom 6 månader tillfaller priset Colorama Norrköping.
  7. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Däremot får du gärna dela inlägget eller tagga en vän, men det är inget krav för att få delta i tävlingen. 
  8. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.
  9. Medarbetare på Colorama Norrköping eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.