Tapeter Inredningsexpert Colorama Norrköping

Tapeter höst 2018 hos Colorama Norrköping

Tapetkampanjen. Vi har tapeter av både klassiska och nya mönster från olika varumärken. Välkommen in till oss på Colorama Norrköping och låt dig inspireras!

Förnya hemmet med tapeter!

Det pågår en tapetrevolution i våra svenska hem. Det enhetligt vita får ge vika för svärtade pasteller, taktila strukturer, metalliska effekter och kulörta mönster. Trendigast är alltid den egna personligheten och det finns något för alla i vårt utbud. I vår butik finns tapetböcker och tapetprover. Hit kommer alla som behöver goda råd. Det är stor efterfrågan på tapeter. Få saker förändrar ett helt rum så som tapeter. De säger också mycket om vem personen är som bor där och bidrar till att man känner sig välkomnad när man kommer hem.

Kulturhistorisk tapetkollektion från Boråstapeter hos Colorama Norrköping

Kulturhistorisk tapetkollektion från Boråstapeter hos Colorama Norrköping

Höstens nyheter!

Bland höstens nyheter finns allt från art deco-inspirerade kollektioner till romantiska blommönster, avskalade retrovåder och trompe – motiv som lurar ögat med spännande effekter. Vad du väljer beror helt på din egen personlighet och vad du vill skapa för stämning. I dag hämtas influenserna från hela världen och det är tydligt att vi vill skapa ett hem där vi känner oss välkomnade och avslappnade. Du jobbar och stressar om dagarna och hemma vill du kunna krypa ner i din egen lilla oas – inredd som just du vill ha den.

Hos oss får du hjälp!

Prata med en av våra experter och få svar på alla dina frågor. Oavsett om det gäller utsidan eller insidan på ditt boende har vi experter som hjälper dig till ett perfekt slutresultat. Colorama Norrköpings experttjänster är till för dig som inte vill göra jobbet själv.