Möt Jesper Hedlund – vår tekniska säljare inom städ- och rengöring

Vad Jesper Hedlund inte vet om städning är inte värt att veta. Han brinner för att effektivisera städprocessen genom att ta fram nya metoder och testa olika produkter. En stod del av arbetet går ut på att utbilda kommuner, landsting och städbolag i effektiva och miljövänliga rengöringsmetoder. Han kommer också ut till städbolagen vid problem med svåra fläckar för att hitta metoder som fungerar och hjälper företagen att implementera dem.

Vad vår tekniska säljare Jesper Hedlund, som ansvarar för vårt städ- och hygiensortiment, inte vet om rengöring är inte värt att veta. Intresset för just städprodukter kommer ur att han själv inte gillar att städa.

– Därför vill jag effektivisera arbetet och använda så bra produkter som möjligt för varje moment.

Förutom att vara behjälplig i vår butik utbildar han bland annat städbolag, kommun och landsting.

– Jag hjälper även kunder som har problem att få bort fläckar. Då kommer jag ut, testar metoder och produkter och skriver sedan en arbetsbeskrivning på hur de ska göra. Mitt arbete går ut på att hjälpa företagen att lyckas.

Flera städbolag är återkommande kunder till Jesper.

– Ett vanligt önskemål är hjälp med effektiva och miljövänliga rengöringsmetoder för svårstädade golv. Då kommer jag ut med min testväska full av sprayer och dukar och tar fram produkter och metod som bolaget sedan följer.

I och med att det ständigt kommer både nya golv, produkter och regler utvecklar han sina metoder och sortimentet kontinuerligt.

– Man är aldrig fullärd, vilket är en del av tjusningen med jobbet.