Välkommen Camilla – Ny säljare i yrkesbutiken

Att arbeta som säljare på Colorama kräver mycket kunskap. Det har vår nya säljare i Yrkesbutiken, Camilla Fogelstrand fått erfara.
Det känns jättebra och riktigt kul att få lära sig så mycket nytt. Jag har verkligen respekt för mina medarbetare och all den kunskap de har, vilket tar många år att få.

Camilla Fogelstrand började som säljare i yrkesbutiken för sex veckor sen. Där arbetar hon med allt vad städ och måleri innebär.
– Jag såg en annons om att Colorama sökte en ny säljare och tyckte att tjänsten såg spännande och rolig ut. Innan hade jag varit på samma jobb i 25 år och kände att jag ville börja om. Det känns riktigt kul att att få lära sig så mycket nytt. Både medarbetare och kunder är superhärliga och får mig att känna mig så välkommen.

Camillas styrkor är att hon är glad, positiv, gillar folk och service samt att möta kunder.
– Jag får så bra stöttning från alla. Finns det ingen här i yrkesbutiken att fråga ropar jag ut i kundbutiken. Jag har sån respekt för all kunskap mina kollegor har.

Bland annat har hon fått lära sig att det är stor skillnad på färg och kulör samt vilken pensel man har till vad. Dessutom har hon fått ett par städtips från Jesper Hedlund, teknisk säljare inom städ och rengöring.
– Jag har lärt mig hur rengöringsprodukternas pH-värden påverkar. Ska man exempelvis få bort kalk i ett badrum ska man ha en produkt med lågt pH-värde medan produkter med högt pH-värde löser fett.

Välkommen till team Colorama Camilla!