Vår nya butik börjar ta form: “Flytten kommer innebära enorma möjligheter för oss”

Det är bråda dagar för våra projektledare Susanne Abrandt och Jessica Sandqvist. De håller i alla trådar gällande vår nya butikslokal i Ingelsta handelsområde, dit flytten går i höst. Just nu håller de på att beställa inredning, planera flöden och sätta var alla produkter ska stå. Båda längtar till invigningen och att få skapa en wow-känsla hos både kunder och medarbetare.

Arbetet i vår nya butikslokal går framåt. Alla beslut kring kulörer inomhus och utomhus är tagna och målningen är påbörjad. Nu sitter våra projektledare Susanne och Jessica och beställer all inredning.
– Vi planerar för hur kundvarvet ska se ut och var alla produkter ska stå, berättar Susanne.

I planeringen tänker de lika mycket på att det ska bli så bra som möjligt för både medarbetare och kunder.
– Flytten till större lokaler kommer att innebära ett nytt arbetssätt. Nu kan medarbetarna ropa på varandra om de har några frågor, i nya butiken kommer vi att digitalisera mer. Bland annat kommer medarbetarna ha iPads där de tar upp beställningar.

En stor skillnad är att vi kommer ha fler showrooms för olika produkter där våra experter och säljare kommer att hålla till.
– Vår vision är att butiken blir en naturlig plats som kunder kommer till för att få inspiration. Det ska hända saker, finnas lekyta för barnen och man ska kunna sätta sig ner i lugn och ro och ta en kopp kaffe, säger Jessica
Hon berättar att precis som nu kommer service, kvalitet och kundbemötande vara vårt främsta fokus.
– Flytten kommer att innebära enorma möjligheter för oss. Nu ser vi fram emot invigningseventet och att få skapa en wow-känsla hos både kunder och medarbetare.