Våra köksexperter skapar drömköket just för dig

Under 2023 fortsätter köken att ta stor plats i våra hem. Vi ser att trenden med blandade material i det som många ser som husets hjärta fortsätter. Våga inspireras av de trender som finns när du renoverar ditt kök men det viktigaste är ändå att köket passar just din livsstil. Våra köksexperter, lyssnar, kommer med förslag och lösningar så att ni tillsammans kan hitta fram till din perfekta köksdröm. De jobbar utifrån att det skall finnas en tydlig röd tråd i hela köket och för att det skall fungera i många år framöver.

Att renovera och inreda ett kök innebär många val, vad blir egentligen bra och vad fungerar i praktiken. Köksrenoveringar kostar dessutom en del, investera därför i ett kök du kommer kunna ha länge. Många frågor dyker upp hos våra kunder under processen. Bör man satsa på tidlös design eller följa trender? Ska man välja neutrala kulörer eller våga dig på en färgklick? Här kommer våra köksexperter till användning.

– Det är vanligt att kunderna jag möter vet vilken stil de vill ha på köket men tvekar på färgskalan. Många är också osäkra på hur deras idéer kommer fungera rent praktiskt. Mitt jobb är att lyssna på kundernas tankar och önskemål för att sedan hjälpa dem skapa en helhetsbild som fungerar i praktiken, säger Lotta, en av våra köksexperter.


Ett kök som fungerar i vardagen

För att försäkra dig om att ditt nya kök kommer fungera under många år framåt måste det vara anpassat efter dig som bor där. Två viktiga faktorer när du väljer kök är att du ska trivas och att köket fungerar i din vardag.

– Väg fördelar och nackdelar när du renoverar ditt kök. Läs på om trender och titta på hur andra gjort. Kom dock ihåg, trender skall inspirera, inte styra. I slutändan måste ditt kök fungera för just dig.


Kökstrender 2023
En trend vi sett mycket av under slutet av 2022 och som fortsätter in i 2023 är blandningar av material. Genom att kombinera organiska material som trä och sten får köket en känsla av liv och harmoni. Det är också vanligt just nu att låta köket ta större plats i hemmet med hjälp av köksöar som gärna får vara i en annan färg än resten av köket.

Känner du dig osäker på vad för typ av kök som passar just dig och din vardag? Kom in i butiken och prata med våra köksexperter så hjälper de dig genom hela projektet!