Colorama Norrköping Vedums badsortiment

Vedums badsortiment – årets badrum enligt ELLE

Kampanj på Vedums badsortiment. Vår badrumsexpert hjälper dig att designa och hitta rätt bland kakel och inredning. Vi har sortimentet som ELLE har valt till årets badrum. Motiveringen för priset var: Omsorgsfull produktutveckling in i minsta detalj ligger bakom denna badrumsinredning som kombinerar estetik med funktion.

Vedums badsortiment Mezzo

Hos Colorama Norrköping kan du fynda bland ett brett utbud av Vedums badsortiment. Bland favoriterna finns badrumsserien Mezzo som är designad med influenser utifrån, där designern Jesper Ståhl har gjort något helt eget av dem. Designern och produktutvecklare har genom sitt nära samarbete lyckats föra samma design, personlighet, funktion och användbarhet. Resultatet blev en serie som lanserades 2017 som hade en helt egen röst.

Vedum har en designstrategi där aktuella trender tolkas enligt Vedums varumärke och det skapas något unikt som håller över tid och är personligt. Mezzo står för balans mellan ytterligheter och fokus på det väsentliga (hämtat från musikvärlden). Den markerande kanten på tvättstället gör den lättplacerad och generös. Djupet är mindre än vanligt, säger vår badrumsexpert. Serien har också luckan Line med dynamiska snedfrästa spår.

Vedums badrumsserie Art har också tidigare fått ELLE Decoration Swedish Design Award.

Med vår badrumsexpert tar du en enkel väg till ett nytt och fräscht badrum!

Vår badrumsexpert ritar upp ditt nya badrum i 3D som ger dig en verklighetstrogen bild av badrummets funktioner. Med ritningen kan du visualisera samspelet mellan färgval och inredning. Du får hjälp att hitta rätt i vårt breda sortiment av kakel och klinker samt tips och råd om passande inredning för ditt behov och önskemål. Tänk på att ta med måtten på ditt badrum inför mötet. Ta hjälp av vår hantverksexpert med att projektleda hela ditt badrumsprojekt. Vi har hantverkare med rätt behörighet.