Vi breddar sortimentet för både konsumenter och yrkeskunder

Vi har satsat stort på att kunna erbjuda våra kunder allt för hemmet i vår nya butik, både när det kommer till produkter och experthjälp. Sortimentet för våra yrkeskunder kommer att utökas, vilket innebär att de kommer kunna ta nya typer av jobb.

Nu är det inte många dagar kvar till vår nya butik öppnar. Vår ägare och vd Peter Larson har fortfarande många beslut kvar att fatta och många frågor att ta ställning till.
– Det är vansinnigt roligt att få göra detta tillsammans med våra medarbetare och leverantörer. Vi har inte alltid samma bild av hur det ska se ut, då får vi kompromissa. Jag lyssnar mycket på mina medarbetare och många av dem har lång erfarenhet från branschen.

Att få bygga en ny butik där Colorama Norrköping kan erbjuda allt för hemmet är en dröm Peter har haft i 10 år. Att det sker nu beror på att rätt lokal dök upp.
– Jag har letat efter en lokal med rätt läge länge där vi kan bygga både en bra konsumentbutik och en yrkesbutik. Vi har gjort undersökningar, det är ett bra flöde till Platinagatan och vi kommer att kunna erbjuda bra parkeringsmöjligheter.

Vad kan kunderna förvänta sig?
– Ett breddat sortiment i båda butikerna. Konsumenterna kan hitta kvalitativa produkter för hemmets alla ytor. Har man någonstans att bo fixar vi resten. Vi satsar stort på kök och vår kakelavdelning kommer att vara någonting utöver det vanliga.

Peter berättar att även i yrkesbutiken kommer sortimentet att utökas.
– Det innebär att våra yrkeskunder inom måleri och städ kommer kunna ta nya typer av jobb. Framöver kommer vi även bygga en verkstad där vi kan serva alla maskiner vi säljer och hyr ut.

Intresset för öppningen är enorm, både bland leverantörer och kunder.
– Jag kan inte gå en meter på min fritid utan att någon frågar när vi ska öppna, det är riktigt roligt. Allt kommer inte vara helt färdigt när vi öppnar 11 oktober, men väldigt mycket.