Image

Yrkesbutik med mål att bli proffsens bästa vän

I vår yrkesbutik är vårt mål att underlätta arbetet för våra proffskunder genom ett kvalitativt sortiment och förmånliga tjänster. Till oss kan du vända dig med dina önskemål om färg, golv, tapet, kakel, klinkers och tillbehör. Vårt sortiment är både brett och djupt, och våra medarbetarnas erfarenhet, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. 

Vi erbjuder måleri- och ytskiktsprodukter från marknadens främsta varumärken. Utöver våra egna Coloramaprodukter samarbetar vi med de marknadsledande varumärkena inom varje produktområde; färg, golv, tapeter, kakel och klinker.  Även inom tillbehör erbjuder vi en rad marknadsledande varumärken, samt flera egna kvalitetsprodukter.

Med Colorama Proffspartner vill vi erbjuda dig som professionell hantverkare ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. Våra olika servicetjänster och förmånliga erbjudanden så har du en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete. Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt och att du ska känna dig trygg i dina affärer med oss. 

Missa inte att ta del av våra nyhetsbrev!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Här får du information om vad som händer i vår butik, event och erbjudanden. Om du inte har redan anmält dig så passa på! 

Jag vill få nyhetsbrev för proffs!
Image

Bli Colorama Proffspartner

Utöka ditt samarbete med oss och ta del av ytterligare fördelar genom att bli Colorama Proffspartner.  Vi förser dig med nyttig information, nyheter och produkterbjudanden anpassade efter dina behov.

Gå med i Colorama Proffs och ta del av ett ännu närmare samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. 

Bli vår ProffsPartner
Image

Utkörning

Jobbar du mycket med objekt diskuterar vi gärna produkter och prisnivåer, och kan hjälpa dig med utkörning och annat som bidrar till mer effektiva arbetsdagar.

Förmåner för våra Colorama Proffspartners

Med Smarty sköter du kontoret direkt från din iPad, mobil eller annan surfplatta. Här har du kundregister, arbetsorder, inköpt material, tidrapportering och fakturering samlat på ett ställe. Med SMARTY sparar du tid, pengar och får bättre kontroll över din verksamhet.

Image

SMARTY


Med Smarty sköter du kontoret direkt från din iPad, mobil eller annan surfplatta. Här har du kundregister, arbetsorder, inköpt material, tidrapportering och fakturering samlat på ett ställe. Med SMARTY sparar du tid, pengar och får bättre kontroll över din verksamhet.

Läs mer om hur du jobbar med SMARTY

Image

Ekonomi


Ekonomi och juridiska frågor är viktiga för dig som företagare, men det kan också ta mycket tid i anspråk. För Colorama Proffspartners erbjuds du förmånlig hjälpa för att hitta effektiva vägar för att få rätt på både ekonomi och juridik. Läs mer.  

Image

Digitala körjournaler och personalliggare

Som Colorama Proffspartner får du förmånligt pris på såväl personalliggare som körjournaler. Med digital körjournal blir det enkelt och smidigt att hålla koll på dina fordon helt enligt Skatteverket regler och lagen om personalliggare på byggarbetsplatser.

Image

Försäkringar


Som vår Proffspartner kan du ta del av våra heltäckande företagsförsäkringar som är anpassade för professionella hantverkare. Pension, sjuk- olycksfalls- och livförsäkring för dig och dina anställda. Läs mer.

Image

Bilar & Bränsle


Minska dina bil- och bränslekostnader i ditt företag med våra förmåner för våra Proffspartners. Läs mer

Image

Rekommenderad hantverkare

Vi har många konsumenter som vill ha  professionell hjälp, men de har inte alltid kontakterna. Det har vi! Vi rekommenderar gärna de vi vet är kunniga och duktiga. Prata med oss i butiken om vad du kan erbjuda för tjänster, så hjälps vi åt att få in fler uppdrag till din verksamhet!