Image

Yrkesbutik med mål att bli proffsens bästa vän

I vår yrkesbutik är vårt mål att underlätta arbetet för våra proffskunder genom ett kvalitativt sortiment och förmånliga tjänster. Till oss kan du vända dig med dina önskemål om färg, golv, tapet, kakel, klinkers och tillbehör. Vårt sortiment är både brett och djupt, och våra medarbetarnas erfarenhet, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå.

Vi erbjuder måleri- och ytskiktsprodukter från marknadens främsta varumärken. Utöver våra egna Coloramaprodukter samarbetar vi med de marknadsledande varumärkena inom varje produktområde; färg, golv, tapeter, kakel och klinker.  Även inom tillbehör erbjuder vi en rad marknadsledande varumärken, samt flera egna kvalitetsprodukter.

Med Colorama Proffspartner vill vi erbjuda dig som professionell hantverkare ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. Våra olika servicetjänster och förmånliga erbjudanden så har du en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete. Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt och att du ska känna dig trygg i dina affärer med oss.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för proffsen i butiken. Här får du information om vad som händer i vår butik, event och erbjudanden. Om du inte har redan anmält dig så passa på! 
ImageLogga in

Bli Colorama Proffspartner

Utöka ditt samarbete med oss och ta del av ytterligare fördelar genom att bli Colorama Proffspartner.  Vi förser dig med nyttig information, nyheter och produkterbjudanden anpassade efter dina behov.

Gå med i Colorama Proffs och ta del av ett ännu närmare samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag.

Frakt och utkörning hos Colorama Norrköping

Utkörning

Vi kan hjälpa dig med utkörning och annat som bidrar till att du får en mer effektiv arbetsdag.

Varje dag kl. 08:00 går våra transporter från butiken.

För att vara säker på att du får med dina varor beställ dagen innan, senast kl 15:00.

Beställningar som läggs efter kl.15:00 kan vi inte helt garantera att dessa kommer med. 

Produktval Colorama Norrköping

Yrkesmässig behandling av gipsskivor

Branschrådet YBG är en ekonomisk förening som består av aktörer inom branschområdet YRKESMÄSSIG BEHANDLING AV GIPSSKIVOR, YBG, och ska verka för en bredare kunskap och högre kvalitet genom råd och rekommendationer i samverkan.

Produktval Colorama Norrköping

Ett lyckat slutresultat

Vi är mycket nöjda med hjälpen vi har fått av Johan och Jörgen (Alcro) med produktval, som vi sedan har kunnat rekommendera till vår kund, berättar Marco Alkin på Målerit AB. Den stora utmaningen i projektet var produktvalet, då arkitekterna ville lyfta fram de gamla snickerierna. Vi fick hjälp att välja produkter som har god täckförmåga och som inte bygger på för mycket på de fina snickerierna.

Leasing av maskiner på Colorama Norrköping

Tid = pengar

Johan har med sin kunskap hjälpt Christer Hellgren Allservice AB att välja färgspruta och tillbehör. "Tidsbesparingen är enorm", säger Christer Hellgren. Tidsbesparing innebär kostnadsbesparing.

Produktval Colorama Norrköping

Rätt spackelspruta för rätt behov

Johan hjälper målerier med spackelsprutor. Han har en gedigen erfarenhet som gör att Sune Larsson Måleri och Palms Måleri har gett honom förtroende att hjälpa till vid valet av spackelsprutor.

Leasing av maskiner på Colorama Norrköping

Mer ekonomisk frihet med leasing

Hos Colorama Norrköping kan du leasa dina maskiner. Våra kunder har valt att frigöra sitt kapital genom att leasa maskiner. Det är ett flexiblare sätt att investera i kundens egen takt. Välkommen in och prata anpassade leasingupplägg med Johan! 

Leasing av maskiner på Colorama Norrköping

Engagemang för framtida målare

Bråvalla Gymnasium, Colorama Norrköping och Alcro har inlett ett samarbete där målet är att få ut fler duktiga och utbildade målare till arbetsmarknaden.