Yrkesbutik med mål att bli proffsens bästa vän

I vår yrkesbutik är vårt mål att underlätta arbetet för våra proffskunder genom ett kvalitativt sortiment och förmånliga tjänster. Till oss kan du vända dig med dina önskemål om färg, golv, tapet, kakel, klinkers och tillbehör. Vårt sortiment är både brett och djupt, och våra medarbetarnas erfarenhet, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå.

Vi erbjuder måleri- och ytskiktsprodukter från marknadens främsta varumärken. Utöver våra egna Coloramaprodukter samarbetar vi med de marknadsledande varumärkena inom varje produktområde; färg, golv, tapeter, kakel och klinker.  Även inom tillbehör erbjuder vi en rad marknadsledande varumärken, samt flera egna kvalitetsprodukter.

Med Colorama Proffspartner vill vi erbjuda dig som professionell hantverkare ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. Våra olika servicetjänster och förmånliga erbjudanden så har du en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete. Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt och att du ska känna dig trygg i dina affärer med oss.

Colorama Norrkoping maleri och hantverkare

Kunskap & gediget sortiment till målerier och hantverkare

Hos oss får våra proffskunder ta del av medarbetarnas gedigna kunskaper och erfarenheter. Deras insikter och service hjälper dig med att lyckas. Vi vill vara en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete och därför vill vi erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet! Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i din relation med oss.
Läs mer om målerier & hantverkare
Frakt och utkörning hos Colorama Norrköping

Städ och hygien för alla branscher

Med vårt breda utbud och kunskap om kem- och hygienprodukter kan vi hjälpa dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier ger god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet för städbolag, landsting, kommun och företag inom olika branscher samt privatpersoner. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder en gedigen expertis och god service.
Läs mer om städ & hygien
Frakt och utkörning hos Colorama Norrköping

Nyhetsbrev för proffsen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för proffsen i butiken. Här får du information om vad som händer i vår butik, event och erbjudanden. Om du inte har redan anmält dig så passa på! 
Frakt och utkörning hos Colorama Norrköping

Utkörning

Vi kan hjälpa dig med utkörning och annat som bidrar till att du får en mer effektiv arbetsdag. Varje dag kl. 08:00 går våra transporter från butiken. För att vara säker på att du får med dina varor beställ dagen innan, senast kl 15:00. Beställningar som läggs efter kl.15:00 kan vi inte helt garantera att dessa kommer med. 
Image

Bli Colorama Proffspartner

Utöka ditt samarbete med oss och ta del av ytterligare fördelar genom att bli Colorama Proffspartner.  Vi förser dig med nyttig information, nyheter och produkterbjudanden anpassade efter dina behov.

Gå med i Colorama Proffs och ta del av ett ännu närmare samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag.

Logga in

Våra proffskunder

Frakt och utkörning hos Colorama Norrköping

Målerier och hantverkare

Hos oss får målerier och hantverkare kvalitativa produkter och en gedigen service av våra duktiga medarbetare. Vi vill vara en komplett samarbetspartner och underlättar proffsens vardag. Med vår höga service och ett hållbart produktsortiment kan du känna dig trygg. 
Frakt och utkörning hos Colorama Norrköping

Städföretag

Colorama Norrköping erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa och miljövänliga produkter samt maskinuthyrning inom städ. Vi uppmärksammar städföretagens behov och utbildar och erbjuder tjänster som underlättar städföretagens vardag.
Frakt och utkörning hos Colorama Norrköping

Fastighetsbranschen

Fastighetsföretag hittar miljövänligt och kvalitativt sortiment av produkter och tjänster som underlättar vardagen för ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och företag som arbetar med förvaltning och drift av flerbostadshus. Medarbetarnas erfarenheter och gedigna produktkunskap garanterar en hög servicenivå.
Läs mer om fastighetsbranschen